Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Јеловник ЛЕПЕ БРЕНЕ: Певачица смршала 3КГ, а ево које намирнице је избацила из исхране!

Лепа Брена каже да месецима није окусила ништа слатко и масно! Певачица се током пандемије корона вируса потпуно окренула здравом начину живота, зато што је после четири деценије дуге каријере коначно имала мало времена за себе.

1641384292_lepa-brena.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas

Брена је открила како је за кратко време успела да скине вишак килограма.

Прочитајте још: Да вас не гризе савест: Здраве замене за ШЕЋЕР током празничне сезоне

- Потпуно сам се посветила себи, и то после 40 година. Никада нисам имала паузу дужу од месец дана, па нисам могла да водим рачуна о исхрани, јер често нисам била код куће. Сада сам искористила прилику и да се одморим, али и да променим исхрану - испричала је Брена и открива шта је све избацила са јеловника.

- Нездраве намирнице за мене су прошлост. Масни производи не долазе у обзир! Не једем ни торте ни колаче и много се боље осећам. Све што спремам кувам на води, без капи уља. Успела сам и Бобу да "навучем" на здраву храну. Сада се и њему то допада. Успео је да смрша, а и ја сам скинула три килограма, али због моје висине многи мисле да сам изгубила бар десет килограма. Брена је недавно била са супругом Бобом Живојино вићем у Тајланду, где су неколико дана били на строгом режиму.

- На Пукету смо Боба и ја били на детоксикацији. Четири дана смо јели само поврће за доручак, ручак и вечеру. Осећала сам се одлично, имала сам пуно енергије. Баш сам задовољна! Осим здраве исхране, Брена је унела и неке друге новине у живот.

Певачица је почела да вежба

- Редовно тренирам, и то ми баш прија. Није ми толико битно како ћу изгледати колико да се добро осећам и будем полетна. Сада сам спремна за нове радне победе. Једва чекам поново да наступам, а ове године ћу свима презентовати и бизнис који сам покренула током пандемије, а ком ће се највише обрадовати жене. Овај начин живота ми је помогао да изнедрим неке нове идеје, које сам преточила у посао. „Ресетовала" сам се и сада могу поново да радим пуном паром - рекла је Брена.

ОВО ЈЕДЕ ЛЕПА БРЕНА:

Доручак: Смути од зеленог чаја!

Ручак: Гриловано поврће и зелена салата! Вечера: Потаж од бундеве!

ТРИК САВЕТ

Када сте гладни попијте чашу воде или чај од ђумбира јер он може да вам завара глад.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas