Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГУБИТАК КИЛОГРАМА

Невероватна ТРАНСФОРМАЦИЈА: Ова жена је скинула 70 килограма уз три ПРАВИЛА која је себи поставила (ФОТО)

Емили Пиглели успела је да своју линију доведе до савршенства уз три једноставна правила од којих није одступала

1660323875_Mrsavljenje.jpg
Фото: Facebook/Emily Puglielli
Oglas

Снага воље кључна је код губитка килограма, а то је доказала и Американка Емили Пиглели која је успела да скине више од 70 килограма поштујући свега три правила - редовно је ходала, припремала сама оброке и држала се исхране базиране на врло мало угљених хидрата. Након годину дана резултати су били одлични, а ми вам доносимо како је текао цео процес кроз њену причу. 

Прочитајте још: Три тренда из 60-их година и данас освајају жене широм света: Доносе дух прошлог времена и непролазну елеганцију (ФОТО)

Ова жена је наставила са гојењем и након трудноће. Угледавши слику себе са 138 килограма схватила је да тако више не може даље и да се нешто мора променити. Осим тога, храна јој је служила као утеха, а то никако није допринело губитку килограма. Одлучила је најпре да избаци из исхране оно што је јела највише.

– Имала сам пуно проблема са шећером и хлебом. Избацила сам из своје исхране шећер, хлеб, чипс, већину угљених хидрата – и то ми је помогло – испричала је.

Прочитајте још: ОПРЕЗ! Ово су СМРТНЕ ДОЗЕ обичних намирница

До циља је дошла захваљујући три ствари које је упорно радила сваки дан, редовно је ходала, припремала сама оброке и држала се исхране базиране на врло мало угљених хидрата. Након годину дана резултати су били одлични и изгубила је 46 килограма, али није била задовољна. Вежбала је још више, ходала је, пењала се уз степенице и вратила се на посао.

Прочитајте још: Три идеалне врсте послова за особе СКЛОНЕ ДЕПРЕСИЈИ:Стручњаци дали мишљење

Време је пролазило, а она је опет, пре неколико месеци, стала на вагу. Била је пресрећна јер је тежила управо онолико колико је желела – 68 килограма.

– Не само да могу више тога физички урадити, већ сам стекла и огромно самопоуздање које се рефлектује у све аспекте мог живота. Не бојим се да пробам нове ствари и дружим се са људима. У прошлости сам имала проблема с тиме. Сваки дан сама себе подсетим да себе не смем ставити на задње место  - закључила је у интервјуу америчким медијима.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas