Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ружа Рупић успела је да СКИНЕ 18 КИЛОГРАМА за ДВА МЕСЕЦА: Певачица открива како јој је то пошло за руком

Потпуно искрено је прокоментарисала своју килоажу и процес губљења килограма

1668592532_rizaa.png
Фото: Инстаграм/принтсцреен/руза_рупиц
Oglas

Ружа Рупић скинула је чак 18 килограма за само два месеца! Певачица и инфлуенсерка признаје да је одувек кубурила с килажом јер много воли да једе. Имала је 78 килограма, а сад 60 килограма.

Она открива све детаље кето дијете помоћу које је дотерала линију. - Много сам јела и угојила се као мечка! Баш сам претерала! Пробала сам милион дијета, али ниједна ми није помогла да смршам. Напокон сам успела да за два месеца изгубим 18 килограма - каже Ружа за "Информер" и објашњава како се стесала:

- Држим кето дијету. Њена суштина је да организам упадне у кетозу, па да се енергија узима из масти, а не из угљених хидрата. Да бих започела тај процес, из исхране сам избацила житарице, слаткише, алкохол, сокове и махунарке.

Прочитајте још: Јана Тодоровић за три месеца изгубила 14 КИЛОГРАМА: На овај начин је успела да линију доведе до савршенства

Певачици је нутриционисткиња саставила недељни план оброка.

- Једем пет пута дневно. Чим устанем, поједем протеинску чоколадицу, а након три сата попијем протеински шејк. Углавном ручам поврће, а понекад и пицу са смањеним садржајем масти. Ужинам протеински пудинг, а вечерам слану палачинку са сиром и салатом од краставца. Није ми тешко да се тако храним, чак и на путовањима или кад наступам викендом. Наравно, не планирам да будем на дијети заувек, али са шећером и белим брашном сам завршила - прича Ружа и додаје да је сада пуна самопоуздања:

- Коначно могу да станем испред огледала у вешу или купаћем и да кажем да сам добра риба. Прија ми када ме људи хвале и говоре ми да лепо изгледам. Открила је и да два пута недељно тренира:

- Никада раније нисам ишла у теретану! Кад ми је остало да изгубим још само пет килограма, почела сам да вежбам да бих обликовала тело - каже Рупићева.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas