· · Коментари: 0

"Велики сам хедониста, али сам морала да смршам": Дијета која је Сузани Манчић помогла да се отараси СУВИШНИХ килограма

Ради се о липосукцијиској дијети помоћу које се водитељка "преполовила"

1665581528_Foto-Pexels-Printscreen-Instagram-suzanamancicofficial.jpg
Фото: Пеxелс, Принтсцреен/Инстаграм - сузанаманцицоффициал

Публика је навикла да Сузана Манчић повремено побегне из Србије, али њена уобичајена дестинација је Грчка. Не само да воли море, већ је тамо стациониран и њен муж Симеон.

Међутим, некадашња "лото" девојка је сад отпутовала у Варшаву и радо подели нове фотографије на свом Инстаграм профилу. На последњој изгледа као да се "преполовила". Сузана је и раније била, с времена на време, на дијети, а овог пута је применила и познати трик - мало шире панталоне које заиста чине фигуру привлачнијом.

Омиљени начин мршављења јој је липосукцијска дијета, између осталог и зато што је у њој вечера најобимнији оброк. Међутим, нису дозвољени никакви шећери, не само слаткиши, већ ни воће.

Сузана на дијети једе зелено поврће: броколи, руколу, зелену салату и спанаћ. Уз то, поједе парче рибе или цвеног меса. Чајеве и кафу може да пије током целог дана, без шећера, а једном недељно јој је дозвољена и чаша вина.

Прочитајте још: Тежина се не враћа: Опра Винфри је помоћу овог јеловника смршала преко 20 килограма

Први пут се за ову дијету одлучила кад је видела да се угојила више од 10 килограма. "Велики сам хедониста, волим свашта да једем, али морала сам да смршам", казала је тада, нагласивши да је она ипак ТВ лице. "Од мене се тражи да изгледам добро, али да се разумемо, не желим манекенско тело. Треба узети у обзир моје године и здравље, тако да нећу да претерујем с мршављењем", објаснила је.

 

Једно од њених омиљених јела се припрема од само четири врсте поврћа. "Потребне су вам тиквице, парадајз, бели лук и целер. Све то насецкате, баците у шерпу, налијете водом и после сат времена имате укусан оброк", поделила је она рецепт за лагано и укусно јело. "Није љуто, није тешко, једе се кашиком, и може да се једе и хладно", додала је Сузана.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.