Oglas
· · Komentari: 0

"Veliki sam hedonista, ali sam morala da smršam": Dijeta koja je Suzani Mančić pomogla da se otarasi SUVIŠNIH kilograma

Radi se o liposukcijiskoj dijeti pomoću koje se voditeljka "prepolovila"

1665581528_Foto-Pexels-Printscreen-Instagram-suzanamancicofficial.jpg
Foto: Pexels, Printscreen/Instagram - suzanamancicofficial
Oglas

Publika je navikla da Suzana Mančić povremeno pobegne iz Srbije, ali njena uobičajena destinacija je Grčka. Ne samo da voli more, već je tamo stacioniran i njen muž Simeon.

Međutim, nekadašnja "loto" devojka je sad otputovala u Varšavu i rado podeli nove fotografije na svom Instagram profilu. Na poslednjoj izgleda kao da se "prepolovila". Suzana je i ranije bila, s vremena na vreme, na dijeti, a ovog puta je primenila i poznati trik - malo šire pantalone koje zaista čine figuru privlačnijom.

Omiljeni način mršavljenja joj je liposukcijska dijeta, između ostalog i zato što je u njoj večera najobimniji obrok. Međutim, nisu dozvoljeni nikakvi šećeri, ne samo slatkiši, već ni voće.

Suzana na dijeti jede zeleno povrće: brokoli, rukolu, zelenu salatu i spanać. Uz to, pojede parče ribe ili cvenog mesa. Čajeve i kafu može da pije tokom celog dana, bez šećera, a jednom nedeljno joj je dozvoljena i čaša vina.

Pročitajte još: Težina se ne vraća: Opra Vinfri je pomoću ovog jelovnika smršala preko 20 kilograma

Prvi put se za ovu dijetu odlučila kad je videla da se ugojila više od 10 kilograma. "Veliki sam hedonista, volim svašta da jedem, ali morala sam da smršam", kazala je tada, naglasivši da je ona ipak TV lice. "Od mene se traži da izgledam dobro, ali da se razumemo, ne želim manekensko telo. Treba uzeti u obzir moje godine i zdravlje, tako da neću da preterujem s mršavljenjem", objasnila je.

 

Jedno od njenih omiljenih jela se priprema od samo četiri vrste povrća. "Potrebne su vam tikvice, paradajz, beli luk i celer. Sve to naseckate, bacite u šerpu, nalijete vodom i posle sat vremena imate ukusan obrok", podelila je ona recept za lagano i ukusno jelo. "Nije ljuto, nije teško, jede se kašikom, i može da se jede i hladno", dodala je Suzana.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas