Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Омиљена ПОСЛАСТИЦА Јелене Ђоковић: Здрава, преукусна, посна и једноставна за припрему (РЕЦЕПТ)

Испробајте рецепт за кремасту фантазију

1704789374_jelena-djokovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Доктор економских наука, мајка, директорка хуманитарне фондације и супруга најбољег светског тенисера Јелена Ђоковић права је дама за пример. Позната по здравом режиму исхране, мајка Стефана и Таре, инспирација је многим домаћицама када је припрема јела у питању. Већ годинама, не конзумира месо, а за многе намирнице које више не користи нашла је адекватну замену. Један од Јелениних омиљених колача је и ова посна, кремаста фантазија.

Потребно је:

200 г какао маслаца
2 кашике кокосовог уља
150 г какао праха
3 кашике јаворовог сирупа
1 кашичица лецитина
прстохват соли
кокосово или бадемово млеко

За фил:

100 г какао маслаца
1 кашика кокосовог уља
3 кашике јаворовог сирупа
1 кашичица лецитина

Припрема:

Какао маслац отопите са кокосовим уљем. Додајте какао прах, јаворов сируп, лецитин, со. Затим поделите смесу на два дела, па у један део сипајте неколико кашика биљног млека и добро промешајте. За фил отопите какао маслац и кокосово уље, додајте им јаворов сируп и лецитин, па промешајте. Вадите кашиком по мало од све три смесе па ређајте у калупе за мафине или у чаше. Оставите калупе или чаше у замрзивачу 30 минута да се колач добро стегне.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas