Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Освежење за крај радног дана: Воћни БЕЗАЛКОХОЛНИ коктели идеални за расхлађење (РЕЦЕПТ)

Нема бољег осећаја него када током топлог дана попијемо неки расхлађујући напитак и расхладимо се, а поготово ако је у питању неки здрави цеђени сок

1689605036_shutterstock_666418012.jpg
Пхото: Схуттерстоцк
Oglas

Управо из тог разлога истраживали смо како да предупредимо дехидратацију и на најбољи начин искористимо сезонско воће, припремили смо листу напитака који ће вам учинити вреле дане на плажи или асфалту пријатнијим. Стижу воћни коктели!

Тропицал сенсатион

За ову цитрусну рапсодију укуса потребна вам је: једна поморанџа, једна мандарина, пола лимуна и мало нане.

Припрема: Ољуштите поморанџу, мандарину и лимун. Повадите коштице јер могу бити горке.
Убаците све у соковник заједно са наном. Ово је количина за једну чашу.

Рефресхо (јабука & крушка миx)

За овај напитак потребни су вам: једна крушка и две јабуке.

Припрема: Водите рачуна да крушка буде потпуно зрела да би њена слаткоћа наутралисала киселост
јабуке. Извадите средину са коштицама, исеците воће на коцкице и пропустите кроз соковник.

Парадисе јуице

Овај помало тропски сок биће потпун ако за њега спремите: шољу свеже цеђеног сока од поморанџе, једну банану и шољу свеже цеђеног сока од јабуке.

Припрема: Убаците све састојке у соковник. Користите уређај у којем количину пулпе и густине сока
можете регулисати сами.

Сви ови коктели могу добити на жестини уколико у њих додате мало алкохола- у виду водке, џина или неког другог омиљеног пића.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas