Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Уна Чолић показала своје КУЛИНАРСКЕ способности: Здравкова ћерка направила питу- савијачу (ФОТО)

Ћерка познатог певача Здравка Чолића показала је да је јако вешта у кухињи

1700812152_Foto-Ataiamges-Printscreen-Instagram-unacolic.jpg
Фото: Атаимагес, Принтсцреен/ Инстаграм - унацолиц
Oglas

Ћерка Здравка Чолића, Уна Чолић (22), је јако популарна на друштвеној мрежи Инстаграм. Она често са пратиоцима дели тренутке из свакодневног живота, а коментари на рачун њеног изгледа, шарма и харизме се увек могу видети испод њених објава.

Овог пута је одлучила да подели како изгледа када она уђе у кухињу да направи вечеру. Иако се многе девојке њеног узраста хвале тиме шти не знају да кувају, Уна је поносно показала како прави традиционалну питу-савијачу. Она је сама развукла коре, а сви знају да је то један од најкомпликованијих задатака у кухињи.

Позитивни коментари на њен рачун су се низали један за другим, а цела породица је уживала у традиционалној вечери.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - унацолиц

Здравко Чолић је недавно причао о својим ћеркама и истакао да је веома поносан на њих.

 - Поносан сам на своју малу породицу, шмизле, две девојчице, сада већ девојке. Жена се брине више. Када би било до мене, све бих допустио. Она мене критикује, али то је тако. Са друге стране, не могу бити превише строг, то је некако тешко, у моментима могу мало да се уозбиљим. Углавном сам попустљив - казао је Чола недавно за телевизију "Е".

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas