Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МИРИШЉАВО

Домови који увек миришу НЕВЕРОВАТНО имају једну ТАЈНУ! (РЕЦЕПТ)

Сви смо били у ситуацији да будемо потпуно опчињени мирисом нечије собе.

1630936205_Depositphotos_126487362_xl-2015.jpg
ФОТО: Депозит
Oglas

Људи углавном прибегавају комерцијалним освеживачима ваздуха, иако су они више пута били повезани са озбиљним здравственим проблемима, попут мучнине, мигрене, стомачних тегоба итд.

Овде нудимо сигурну, домаћу алтернативу освеживачима ваздуха који се купују у продавници. Не само да ће вашу кућу учинити пријатнијим местом за живот, већ ће вас заштитити и од јаких хемикалија које комерцијални освеживачи емитују.

Прочитајте још: ТОП 5 ТРИКОВА за чишћење куће - Ево у које време професионалци увек чисте!

Рецепт за домаћи освеживач

Основни састојци су лако доступни и долазе у различитим мирисима, па их можете бирати према свом укусу. Овај освеживач ваздуха ће вам уштедети новац!

Састојци: 

  • 10 капи било ког есенцијалног уља (изаберите ово према вашим жељама)
  • 1 чиста боца са распршивачем
  • 1 кашичица прашка за пециво
  • 500 мл дестиловане воде

Припрема: 

Виљушком помешајте етерично уље и соду бикарбону у чинији. Сипајте смесу у чисту боцу са распршивачем, а затим напуните боцу дестилованом водом и затворите је. Не заборавите да добро протресете пре сваке употребе.

Користите овај домаћи освеживач ваздуха за прскање по целој кући или канцеларији. Такође можете освежити свој намештај, завесе и одећу! Не оклевајте да испробате овај рецепт јер су резултати једноставно невероватни!

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas