Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Доручак у коме ћете уживати: Једноставан начин да спремите ХРСКАВУ СЛАНИНУ

Припрема хрскаве сланине уз мали трик

1670162836_shutterstock_1046058244.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Сланина са јајима је многима омиљени доручак. Спрема се брзо и лако и сама помисао је многима довољан разлог да брже устану и пожуре ка кухињи.

Сви желимо да направимо савршено хрскаву сланину, али нам не полази увек за руком. Зато је професионални кувар Џеф Бејкер открио како да сланина за доручак увек буде хрскава.

Прочитајте још: Да ли сте знали да СОДА БИКАРБОНА може да се поквари? Погледајте када је потребно да је замените

- Сматрам да је најбољи начин за спремање сланине на тигању на средњој до јакој температури са малом количином природне масти, пржец́и је са сваке стране око минут. Ако је сланина правилно осушена и исечена на лепу дебљину, требало би да се карамелизује на ивицама. Маст ц́е се тада истопити без растварања, што ц́е резултирати одличним укусом - саветује Џеф за Ђели Стар.

Награђивани кувар који је радио са некима од најбољих у прехрамбеној индустрији, каже да треба да почнете тако што ц́ете загрејати тигањ, уместо да полако пржите сланину. Јака топлота би требало да карамелизује сланину, чинец́и је хрскавом и дајуц́и јој јачу верзију свог препознатљивог укуса.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas