· · Коментари: 1
НЕВЕРОВАТНО

Ево како можете направити чак 17 ручкова и 6 ужина – од само једног пилета: ТРИК ШТЕДЉИВЕ МАМЕ! (ФОТО)

На прву се чини потпуно сулудо и немогуће, али када видите њена детаљна објашњења, чак ћете се и замислити.

1607335889_Peceno-pile.jpg
Фото: Принтскрин / Тwиттер / Бецца Флоод

Недавно је у Фацебоок групи "Феед Yоурселф фор £1 а даy" осванула објава једне маме, која је одушевила чланове. Наиме, жена је открила како је успела од само једног пилета, које је платила око 500 динара, да направи чак 17 главних оброка и 6 ужина! Уз још мало поврћа, које је платила исто толико, припремила је супе, пите, паприкаш...

Ево у чему је њена тајна

- Желела сам да поделим с вама оно што сам направила од великог пилета које сам купила на снижењу. Искористила сам га за 17 главних оброка и шест ужина. Прво смо јели пуњену печену пилетину, печени кромпир, шаргарепу, купус, тиквице, празилук и сос. То су биле три порције - почела је набрајати.

Прочитајте још: ГЕНЕТСКИ модификовано воће је лепо обележено ОВИМ БРОЈЕМ

- Потом смо остатке хладнога меса нарезали и јели с пире кромпиром и киселим краставцима. То су била два оброка. Онда сам направила питу с пилетином и гљивама, коју смо јели с пасуљем и тиквицама. Биле су то четири порције -наставила је.

- За ручак смо појели сендвиче с пилетином. Од костију сам скувала темељац и направила четири порције супе – од половине тикве, а од друге половине сам направила још четири порције паприкаша с пилетином и пасуљем. Од преосталог меса припремила сам осам уштипака спремних за замрзивач - закључила је сналажљива мама и приложила фотографију.

Прочитајте још: Храна коју треба да комбинујете због бољих нутритивних вредности

Фото: Принтскрин / Фацебоок / Феед Yоурселф фор £1 а даy

Али како је то могуће?!

Напоменула је како сво поврће није морала да купује јер понешто од тога имају у врту – тиквице, празилук, пасуљ и тикве. Најважнији податак ипак није открила – колико има чланова домсћинства.

Прочитајте још: Грешка коју правимо са јајима када СПРЕМАМО КОЛАЧЕ утиче на њихов укус

Жене окупљене у споменутој групи на Фејсбуку биле су одушевљене. Неке су чак овој мами предложиле да снима видео сниме о томе како припрема штедљива јела и објављује их на YоуТубеу. Но, било је и скептичних.

- Како људи успевају толико тога да направе од једног пилета? Ја имам среће ако једно пиле буде довољно за један ручак, а имам мужа и двојицу синова од десет и четири године - коментирала је једна жена.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.