Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПРОБАЈТЕ

ГЕНИЈАЛАН ТРИК ЗА ПОШИРАНА ЈАЈА: Здравија варијанта која се лако прави и сигурно успева

Чак и за најнапредније домаће куваре, скромно поширано јаје може изазвати више од неколико проблема.

1637768797_Untitled.png
Фото: Принтскрин/@caughtsnackin/Tiktok
Oglas

Али дошло је време да баците сирће, заборавите да чекате мехуриће у води и сличне трикове које сте до сад испробавали.

Око овога смо се сви мучили

ТикТок налог Caught Snackin, поделио је трик са пошираним јајима који ће „заувек променити вашу игру“. Уместо да користите фенси алате или трикове, овај паметни трик захтева само кутлачу, шерпу кључале воде и јаје.

Прочитајте још: Са овим ТРИКОМ црни лук вам се никада НЕЋЕ ПОКВАРИТИ

Прво разбијте јаје директно у кутлачу, а затим ставите кутлачу на кључалу воду – пазите да вода не уђе у средину. Држите кутлачу на врху воде и сачекајте да бело постане непрозирно - тада је јаје спремно. Caught Snackin је такође предложио да завршите савршени бранч тако што ћете намазати мало гвакамола на парче хлеба од киселог теста, ставити јаје на врх и посути мало соли и бибера.

Фото: Принтскрин/@caughtsnackin/Tiktok

Трик је већ привукао позитивне коментаре хорди корисника ТикТок-а, са једним писањем: „Како нисам знао овај раније? Никада не могу да натерам поширано јаје да успе“. „То је најбољи трик који сам икада видео у свом животу“, прокоментарисала је друга особа. Међутим, други су тврдили да се јаје заправо не пошира, јер се ефикасно кува на пари, а не кува се у води.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas