Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТРИК

Кување тестенине без воде? Да, могуће је! Потребан вам је само један састојак! (ВИДЕО)

Да ли сте некад пожелели да спремите пасту али да не чекате да се тестенина скува, не просипате врелу воду било где, не остаје вам вишак шпагета кад припремите сос? Сада је све то могуће.

1614351173_pjimage--3-.jpg
Фото: Принтскрин / ТикТок / јасминегилтроw
Oglas

Идеалан рецепт за припремање тестенине без воде. Када схватите да тестенину можете да скувате без воде увек ћете се враћати овом рецепту.

Тестенину која је спремна са све сосем за свега пар минута. Овај начин спремања подразумева да се тестенина не кува у води, већ у парадајз сосу.

Прочитајте још: Како очистити стан без хемикалија? Довољан је један ЛИМУН

Наиме, једна корисница ТикТок мреже, Британка Џасмин Гилтроу, поделила је свој начин спремања пасте - она тестенину кува заједно са парадајз сосом. У сок од парадајза дода мало воде и директно у смесу убацује сирове шпагете.

Резултат оваквог спремања пасте је сјајан: нема додатног цеђења, испадања шпагета, мешања са сосом, једноставно јело је спремно за конзумирање чим се тигањ склони са рингле.

На вама је избор да ли ћете додавати месо, пармезан, сланину током кувања или при сервирању на тањир.

Прочитајте још: Да ли сте знали да брзу храну све време једете ПОГРЕШНО! Откривамо вам животни ТРИК, сламчица је кључна (ВИДЕО)

Овај видео је постао виралан са стотинама хиљада прегледа. Иако је много одушевљених, има и оних коју су се прилично згрозили овим системом кувања пасте.

"Моја бака Италијанка би се преврнула у гробу да ово види", само је један од негативних коментара.

@јасминегилтроw

Ин тхе wордс оф Барнеy Стинсон “Цхалленге Аццептед” #гроупцхат #гирлгроупцхат #пастагате #вирал #лифехацкс

♬ Бусс Ит - Ерица Банкс

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas