Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Лимун у служби ЧИШЋЕЊА! Узмите ову воћку и освежите кућу

Кућни пословни некима могу да представљају напор, али на срећу постоје неколико једноставних начина чишћења куће.

1618411850_lemon-squeezer-609273_640.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Један од начина да смањите број производа за чишћење које уносите у свој дом је чишћење производима које већ имате. Чули смо за бројне предности лимуна, али да ли сте знали и за ове?!

Уклоните мрље рђе са одеће

Нанесите сок од лимуна на мрљу, попрскајте спрејом за каменац и утљајте у тканину. Пустите да одстоји док мрља не нестане, а затим оперите у машини за прање веша.

Прочитајте још: Представљамо вам једини ИСПРАВАН начин подгревања хране у микроталасној (ВИДЕО)

Уклоните каменац из славина

Трљајте уређаје лимуновим соком и оставите да одстоји преко ноћи. Исперите ујутро и уживајте у чистим славинама.

Очистите мрље на фугнама

Направите пасту од лимуновог сока и кашичице креме за избељивање зуба и четком за зубе нанесите на то место. Када мрља нестане, исперите водом.

Прочитајте још: Ако кесу за ђубре отворите, протресете и онда стављате у канту, ГРЕШИТЕ! Ево како се ПРАВИЛНО мења (ВИДЕО)

Очистите радне површине од ламината

Исцедите сок лимуна на под. Утрљајте лимун у било које мрље и пустите да одстоје док мрље не нестану, а затим исперите.

Очистите микроталасну

Нарежите лимун, ставите га у посуду са водом и микроталасну пећницу 45 секунди. Ово би требало олакшати брисање мрља и елиминисаће непријатне мирисе.

Прочитајте још: Ових 7 ПРЕРАЂЕНИХ намирница су заправо ДОБРЕ за ваше здравље

Нека фрижидер буде свеж

Пола непокривеног лимуна чувајте у фрижидеру како бисте елиминисали лоше мирисе.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas