Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најтеже је било победити себе: Глумица Паулина Манов смршала 30 килограма, а тајна је у једној ствари

Иако Паулина Манов иза себе има бројне успешне улоге, њена популарност је експолодирала након што је тумачила Љиљану у сада већ култном филму "Тома". Међутим, мало је познато да се она веома дуго борила са велики вишком килограма

1667993122_paulina.png
Фото: Yоутубе принтсцреен/Балканскон улицом
Oglas

Једна од омиљених српских глумица је смршала је чак 30 килограма за 15 месеци. Недавно је проговорила о свим кризама које је имала у том периоду.

Прочитајте још: "Такву врсту умора као мајчинство, још нисам доживела": Ана Ивановић открила детаље васпитавања синова, Луке и Леона

- Мршавила сам два килограма месечно. Борила сам се за сваки грам јер не постоје чаробни штапићи којима ћете решити проблем. Таблете за мршављење не само што су нездраве већ могу да оставе кобне последице. А и килограми се враћају - испричала је Паулина.

Истиче да јој је било најтеже да се бори са самом собом.

- То је борба са самим собом, која је најтежа. Лако је наћи мане другим људима и рећи: "Овај је дебео, ружан или се није лепо обукао", а према себи смо благонаклони - рекла је глумица.

На њену килажу је утицао ненадокнадив породични губитак.

- Доживела сам велики стрес пре трудноће, јер ми је тата умро. Тада сам драстично смршала, јер сам била тужна. Када сам остала у другом стању, опустила сам се, па сам јела у великим количинама. Пошто обожавам тесто и слаткише, то сам и највише јела. Мислила сам да ће, када се породим, килограми отићи, али није било тако. Имала сам ново тело, као да се још једна особа обмотала око мене - признала је.

Није могла да се препозна, није се гледала у огледало.

- Нисам имала огледало, али видела сам се у излозима у пролазу. Тада сам се запитала: "Ју, ко је ово?" Не само што други нису могли да ме препознају већ нисам могла ни ја саму себе! Глумица је схватила да је време за дијету чим је престала да доји. На почетку сам била на ригорозној дијети од разних пасуљчића који се кувају. Нема хлеба, меса, млечних производа, шећера… На том режиму сам била пет кругова, по 14 дана.

Дуго је трагала за начином исхране која ће јој пријати.

- Међутим, годинама нисам могла да пронађем свој јеловник. Била сам и на хроно исхрани, на аутофагији, да бих на крају схватила да ми највише пријају воће и поврће. Понекад поједем рибу и јаја, али месо ми не прија, то сам избацила - прича Паулина.

Њен савет са ефикасно скидање килаже је:

- Најбоље је консултовати се са нутриционистима шта и када да једете. Пре тога је неопходно психички се припремити за борбу. Ако погрешите и поједете нешто што не би требало, није страшно ако сутрадан наставите свој режим исхране. И мени се деси да поједем чоколаду, јер остављање шећера је тешко, као да се скидате са дроге. Када наступе кризе, најбоље је изаћи напоље или попити воду, чајеве за избацивање течности, лимунаду. Чај од ђумбира је добар, јер љутина може да отклони осећај глади - објаснила је.

Годинама одржава витку линију захваљујући доручку који се састоји од домаћег хлеба без квасца, младог сира и зелене салате са парадајзом.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas