· · Коментари: 0
МУДРОЛИЈЕ

Сви користимо УБРУС у кући, а НЕ ЗНАТЕ да неке предмете можете ТРАЈНО ДА ОШТЕТИТЕ бришући их њиме

Овог пролећа смо почели свакодневно да бришемо побршине папирнатим убрусом, али то је погрешно! Ево савета које ствари не смете брисати убрусом и како да на врућини брзо охладите пиво!

1594546484_Depositphotos_187506664_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

На врућини мало шта има горе од врућег пива и претоплог вина, али и за то има решење. Постоји брзински начин да их охладите и да уживате у њиховом освежавајућем укусу, утољавајући жеђ.

Прочитајте још: ГОСТИМА ће пасти вилица: Исеците ЛУБЕНИЦУ као ПРОФЕСИОНАЛАЦ (ВИДЕО)

Да бисте их у најкраћем могућем року расхладили, потребна вам је одговарајућа посуда, хладна вода, лед и со.

Фото: Депозит
Дубока посуда, хладна вода, лед и со.

У посуду или кофу сипајте хладну воду и убаците лед. Додајте неколико кашика соли која ће убрзати хлађење, добро промешајте воду па убаците лименке или флаше пива, боце вина, а можете и сокове. За мање од пет минута ваше пиће биће спремно да у њему уживате.

Убрус може бити "проблематичан"

Ночаре никада не бришите паприним убрусом!

Папирни убруси су нашли широку примену у домаћинству али постоје ствари које не би требало њима чистити, попут наочара и електронских уређаја.

Наочаре имају заштитни слој који може лако да се оштети уколико их чистимо грубим убрусима. Уместо тога, обришите их крпом од микрофибера.

Прочитајте још: Пробали сте БОСИЉАК, али не помаже? Ово је СМРТ за КРВОПИЈЕ!

Веома су осетљиви и електронски уређаји, кухињски убруси могу да оставе огреботине на екрану и да им скрате век трајања.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.