Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НЕОЧЕКИВАНО

Поделила трик за чишћење дрвених кашика, па шокирала многе количином прљавштине на њима: "Ово је грозно" (ВИДЕО)

Њен видео на ком чисти дрвене кашике прикупио је више од 13 милиона прегледа.

1612947942_drvene-kasike.JPG
Фото: Принтскрин / Тик Ток / мисс.цлеан.wитх.ме
Oglas

Дрвене кашике користе се готово свакодневно, али ретко ко размишља о њиховој чистоћи. Кад завршимо с кувањем, једноставно их обришемо или ставимо у машину за прање посуђа.

Прочитајте још: Уз овај трик сир ће трајати дуже: Запакујте га без алуминијумске фолије!

Међутим, једна жена открила је како то није довољно за правилно чишћење. У свом ТикТок видеу открила је како да  дубински очистите дрвене кашике и показала колико се прљавштине стварно налази на њима.

Њен видео прикупио је више о 13 милијуна прегледа, али и шокирао многе.

@мисс.цлеан.wитх.ме

И wас нот препаред фор тхис🤢 Тикток теацхес ме со муцх! #цлеан #цлеанинг #сатисфyинг #асмр #цлеанток #форyоу #фyп

♬ Буббле поп елецтриц - 𝔞𝔲𝔡𝔦𝔬𝔰 ꕥ

Показала је како своју дрвену кашику ставља у чашу са врелом водом и оставила је око 30 минута да одстоји. Након тог времена, вода је постала мутна и пуна честица прљавштине. 

Многи нису могли да верују колико прљавштине има на једној кашики.

Прочитајте још: ДАНАС ЈЕ СВЕТСКИ ДАН ПИЦЕ: Да ли знате када је настала и у каквом облику?

"Бојим се да урадим ово. Ко зна што ћу открити", коментарисала је једна корисница, док је друга рекла: "Дрвене ствари садрже највише бактерија и буђи. Примају све као сунђери!"

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas