· · Komentari: 0
NEOČEKIVANO

Podelila trik za čišćenje drvenih kašika, pa šokirala mnoge količinom prljavštine na njima: "Ovo je grozno" (VIDEO)

NJen video na kom čisti drvene kašike prikupio je više od 13 miliona pregleda.

1612947942_drvene-kasike.JPG
Foto: Printskrin / Tik Tok / miss.clean.with.me

Drvene kašike koriste se gotovo svakodnevno, ali retko ko razmišlja o njihovoj čistoći. Kad završimo s kuvanjem, jednostavno ih obrišemo ili stavimo u mašinu za pranje posuđa.

Pročitajte još: Uz ovaj trik sir će trajati duže: Zapakujte ga bez aluminijumske folije!

Međutim, jedna žena otkrila je kako to nije dovoljno za pravilno čišćenje. U svom TikTok videu otkrila je kako da  dubinski očistite drvene kašike i pokazala koliko se prljavštine stvarno nalazi na njima.

NJen video prikupio je više o 13 milijuna pregleda, ali i šokirao mnoge.

@miss.clean.with.me

I was not prepared for this🤢 Tiktok teaches me so much! #clean #cleaning #satisfying #asmr #cleantok #foryou #fyp

♬ Bubble pop electric - 𝔞𝔲𝔡𝔦𝔬𝔰 ꕥ

Pokazala je kako svoju drvenu kašiku stavlja u čašu sa vrelom vodom i ostavila je oko 30 minuta da odstoji. Nakon tog vremena, voda je postala mutna i puna čestica prljavštine. 

Mnogi nisu mogli da veruju koliko prljavštine ima na jednoj kašiki.

Pročitajte još: DANAS JE SVETSKI DAN PICE: Da li znate kada je nastala i u kakvom obliku?

"Bojim se da uradim ovo. Ko zna što ću otkriti", komentarisala je jedna korisnica, dok je druga rekla: "Drvene stvari sadrže najviše bakterija i buđi. Primaju sve kao sunđeri!"

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.