Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Подварак спремљен на посебан начин: Три ТАЈНА састојка због којих ће ово јело бити много укусније

Три састојка због којих ће подварак бити преукусан

1704797339_shutterstock_1948766245.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Зиму не можемо да замислимо без киселог купуса, а најпознатији специјалитети од ове намирнице су сарма и подварак. Подварак можете да правите као посно, али и као мрсно јело, а постоји пуно рецепата и не зна се који је бољи.

Ипак, како бисте направили савршено укусан подварак потребно је да знате које то тајне састојке у ово јело додају искусне домаћице.

СЕНФ

Једна кашичица сенфа може да потпуно да промени укус подварка. Увек је боље да додате квалитетнији сенф, али немојте да претерујете са овим састојком, довољна је једна кашичица. Наравно све лепо промешајте и додајте је на почетку кувања.

БЕЛО ВИНО

Пре него што подварак убаците у рерну сипајте 50 мл белог вина, а можете и 100 мл бујона. Ова два састојка дају подварку посебан шмек, јер кисели купус лепо упија ова два састојка и онда јело има савршен укус.

ТУЦАНА ПАПРИКА ИЛИ СВЕЖА ЉУТА ПАПРИЧИЦА

Ако сте љубитељ пикантније хране онда обавезно 5 минута пред крај печења подварка додајте туцану паприку или пола ситно сечене љуте папричице, пише Ствар укуса.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas