Oglas
· · Komentari: 0

Podvarak spremljen na poseban način: Tri TAJNA sastojka zbog kojih će ovo jelo biti mnogo ukusnije

Tri sastojka zbog kojih će podvarak biti preukusan

1704797339_shutterstock_1948766245.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Zimu ne možemo da zamislimo bez kiselog kupusa, a najpoznatiji specijaliteti od ove namirnice su sarma i podvarak. Podvarak možete da pravite kao posno, ali i kao mrsno jelo, a postoji puno recepata i ne zna se koji je bolji.

Ipak, kako biste napravili savršeno ukusan podvarak potrebno je da znate koje to tajne sastojke u ovo jelo dodaju iskusne domaćice.

SENF

Jedna kašičica senfa može da potpuno da promeni ukus podvarka. Uvek je bolje da dodate kvalitetniji senf, ali nemojte da preterujete sa ovim sastojkom, dovoljna je jedna kašičica. Naravno sve lepo promešajte i dodajte je na početku kuvanja.

BELO VINO

Pre nego što podvarak ubacite u rernu sipajte 50 ml belog vina, a možete i 100 ml bujona. Ova dva sastojka daju podvarku poseban šmek, jer kiseli kupus lepo upija ova dva sastojka i onda jelo ima savršen ukus.

TUCANA PAPRIKA ILI SVEŽA LJUTA PAPRIČICA

Ako ste ljubitelj pikantnije hrane onda obavezno 5 minuta pred kraj pečenja podvarka dodajte tucanu papriku ili pola sitno sečene ljute papričice, piše Stvar ukusa.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas