Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Само је намажеш и смажеш!

Шта вас највише подсећа на детињство? Бицикл, недељни ручак код баке и деке, палачинке са џемом од кајсија или хлеб намазан паштетом и јогурт за доручак? Е, то су прави доживљаји сваког детињства!

1697792579_shutterstock_2105412212.jpg
Фото: Шхуттерстоцк
Oglas

Сви кажу „некада се знало шта је паштета“ и од чега се правила. Јели смо је генерацијама у свим узрастима, па зашто је деца не би и сада јела?

Данас у време када сви све строже пратимо шта је добро, а шта није, у храни коју свакодневно конзумирамо, а посебно оној коју припремамо за најмлађе, има и више могућности да нађемо баш оно што и нама и њима одговара, и што они воле. А паштета се увек воли, то је незаобилазни доручак, ужина за школу или сендвич за вечеру.

Carnex је увек био велики иноватор, па је још пре неколико година креирао посебан програм намењен дечјој исхрани, у складу са њиховим потребама. Тако је настала линија за децу Смазалице, без адитива, а то значи без конзерванса, без вештачких боја и појачивача укуса.

Најмлађе су одмах освојиле Смазалице ћуреће и пилеће паштете, које се праве од бираних делова чистог пилећег и ћурећег меса. Carnex Смазалица Пилећа паштета је фино уситњена чиста пилетина са беланчевинама, укусна мешавина квалитетних природних састојака, благог укуса прилагођеног деци. Смазалице Ћурећа паштета направљена је од чистог ћурећег меса, идеално балансираног укуса који деца обожавају.

Фото: промо

Carnex увек строго води рачуна о потребама најмлађих, зато су и ове паштете, као и сви Смазалице производи, без вештачких боја, без адитива и појачивача укуса, од пажљиво одабраног меса, и зато су одличан избор доручак или ужину за најмлађе.

Са Смазалица паштетом добили сте највећи избор паштета за децу, све укусе који они највише воле. Али, ако желите да направите прави специјалитет, додајте им зелену салату, руколу или парадајз и пред вама је фантастичан оброк за ваше најмилије.

Много је начина за уживање у сласним укусима и текстурама Смазалице пилеће и ћуреће паштете, било да их мажете на омиљени хлеб или на сласне крекере. Отворите врата машти и настаће безброј могућности, јер паштета је генерално краљица кулинарских комбинација. И ћурећа и пилећа паштета савршено ће се уклопити у причу са сиром, поврћем, уз јаја, орашасте плодове, печурке, маслине, киселе краставце.... Ваше дете ће пожелити да проба све шарене залогаје, што је већ корак ка освајању праве гастрономије доброг укуса.

Фото: промо

Што год додате паштети, она ће се одлично сљубити са сланим, неутралним или слатким укусима и тада почиње право уживање у храни којој је тешко одолети. Научите ваше најмлађе да праве своје омиљене и оригинилне комбинације и ваше идеје отвориће им свет нових укуса.

Како знамо да су Смазалица ћурећа и пилећа паштета омиљене најмлађима? Пробајте да им понудите само једно намазано парче, не верујемо да ће то бити довољно. Чим је намажете, они га већ смажу!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas