Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сваки дан намазан уз Carnex Смазалице!

Прва реч која ме увек одмах подсети на детињство јесте паштета. Намазана на парчету свежег хлеба, мирише у рукама као да је неодољиви сочан залогај у ком смо сви уживали за доручак, ужину или вечеру. Ма било кад, само је отвориш, намажеш и смажеш и спреман си за све победе током дана.

1702893006_SMAZALICE---KV--2-.jpg
Фото: Промо
Oglas

Паштета је и данас омиљена на сваком столу, али док је до нас дошла, много векова је прошла кроз разне рецептуре.

Данас се паштете високог квалитета праве по посебним процедурама и то од одабраних делова меса. То је посебно значајно за исхрану најмлађих, али и свих који воде рачуна о квалитету хране и траже другачије укусе и саставе производа који у себи не садрже вештачке додатке.

Ослушкујући потребе тржишта, пре неколико година Carnex је лансирао Смазалице које су креиране да освоје срца наших најмлађих потрошача.

Смазалица Ћуреће и Пилеће паштете, које се праве од бираних делова чистог пилећег и ћурећег меса. Carnex Смазалица Пилећа паштета је фино уситњена чиста пилетина, укусна мешавина квалитетних природних састојака, благог укуса прилагођеног деци. Смазалице Ћурећа паштета направљена је од чистог ћурећег меса, идеално балансираног укуса који деца обожавају.

Carnex увек строго води рачуна о потребама најмлађих, зато су ове паштете без вештачких боја, без адитива од пажљиво одабраног чистог меса, и зато су одличан избор доручак или ужину за најмлађе.

Са Смазалица паштетом имате укусе који они највише воле, и свако дете ће наћи свој омиљени укус. Можете додати и салату и пред вама је одличан оброк за ваше најмлађе.

Много је начина за уживање у сласним укусима и текстурама Смазалице пилеће и ћуреће паштете, било да их мажете на омиљени хлеб, тост или на сласне крекере, уживаћете у савршено избалансираним залогајима. Одликује их специфичан мирис добијен одабиром праве мешавине зачина која одражава савршен баланс састојака. Ваше дете ће пожелити да проба све те сласне залогаје!

Што год додате паштети, она ће се одлично сљубити са различитим укусима и тада почиње право уживање у храни којој је тешко одолети. Научите ваше најмлађе да сами праве своје омиљене и оригиналне комбинације и уз ваше идеје отвориће им свет нових укуса.

Пробајте Смазалица Ћурећу и Пилећу паштету и уверите се у то да једно намазано парче Вашој деци неће бити довољно! Чим га намажете, они га већ смажу! Нека Вам сваки дан буде намазан уз Carnex Смазалице!

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas