Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откријте чаролију Carnex шунки – укусан и лак оброку који ће освојити ваша непца и олакшати вам припрему савршених јела!

Carnex шунке, настале из пажљиво одабраних комада меса без вештачких боја, представљају врхунски оброк са мање од 2% масти.

1703081997_carnex-2_700X422.jpg
Oglas

Њихов благ укус и специфична текстура чине их идеалним за разноврсне оброке по вашој жељи и инспирацији. Ове шунке се лако комбинују са свежим поврћем, хлебом по вашем избору, или уз укусан намаз за стварање савршеног сендвича.

За љубитеље традиционалних укуса, Carnex Стишњена шунка је право откриће. Уз печена јаја, ствара класичан доручак који ће вам пружити довољно енергије за ефикасан почетак дана. Осим тога, Carnex Стишњена шунка, Деликатес у омоту и Специјал кувана шунка нуде врхунски квалитет, с малим садржајем масти.

Carnex, са својих шест и по деценија традиције, квалитета и иновација, нуди широк асортиман месних производа које генерације препознају и воле. Од димљених специјалитета попут чајне кобасице, кулена и домаће меснате сланине до деликатесних производа као што су деликатес виршла и стишњена шунка, Carnex носи ознаку српског квалитета.

Carnex шунке су обележиле укусе читавих генерација, правећи се од пажљиво одабраних и обрађених комада најквалитетнијег меса са домаћих фарми. Без вештачких боја, лактозе и са мање од 2% масти, Carnex шунке су паметан избор за све који пазе на линију, брину о избалансираној исхрани.

Уз Carnex шунке, сваки дан биће испуњен пуним укусом месних деликатеса јер добар оброк чини сваки дан посебним. Пружите себи задовољство врхунског квалитета и традиције, уживајте у укусима који трају деценијама! Уз Carnex шунке сваки дан може бити укусан!

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas