Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Carnex Пилећа прса: Залогај коме нико не може да одоли

У животу је најважнији баланс.

1703234200_proba96.jpg
Oglas

Избалансирана исхрана често подразумева самодисциплину. За оне који воле оброк без сувишних додатака ту су Carnex Пилећа прса у омоту, погодна за доручак, ужину, вечеру и залогаје којима је тешко одолети. Произведена по специјалној рецептури, Carnex Пилећа прса у најбољем обиму су очувала квалитете и бенефите пилећег меса који су потребни нашем организму да у потпуности оптимално функционише. Припремљена од пажљиво одабраних комада пилећег меса, са мање од 2% масти, без вештачких боја и без адитива, без лактозе, пилећа прса су богат извор протеина, који нам даје неопходну енергију. Идеалан су одабир за све оне који желе квалитетан оброк, а не желе компромис када је у питању укус.

Carnex Пилећа прса су одличан избор и за предјело и за салату. Лако се комбинују са поврћем и хлебом по вашем избору, додатак су за разне комбинације сира, печурака и поврћа, а незамењиви део Руске салате и Мимоза салате.

Комбинација састојака за омиљени оброк, салату или предјело нека остане по вашем укусу, а Carnex Пилећа прса припремљена по посебној рецептури, од одабраних комада пилећег белог меса, сигурно ће се добро уклопити у сваки ваш избор. Осим што су лаган, али сластан залогај, пилећа прса, као вредан извор протеина, омогућиће вам да унесете хранљиве вредности, уз минимум масти. Данас је постало готово императив водити рачуна о саставу оброка и бити посвећен здрављу, па самим тим и здравој исхрани. Зато су укусни оброци који нам дају енергију и садрже све елементе потребне нашем организму да нормално функционуше у току дана, више него значајни.

Нека вам сваки дан буде укусан!

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas