· · Коментари: 0
ПУТОВАЊЕ

НЕ ПРОПУСТИТЕ ДОЧЕК 2022, БОЖИЋ И РАСПУСТ У ДУБАИЈУ И ХУРГАДИ СА WАYОUТОМ ПО LAST MINUTЕ ЦЕНАМА

Не постоји бољи новогодишњи поклон од незаборавног путовања у топле крајеве. Обрадујте себе и своје најближе и побегните од зиме у сунчане Дубаи или Хургаду и започните 2022. годину са стилом и уживањем.

1639554892_slika01.jpg
Фото: Wayout

Ако се питате због чега је путовање у Дубаи и Хургаду Хургаду преко Wayout агенције дефинитивно најсигурније ове године, основни разлог је што Wayout агенција има највећу понуду хотела са најповољнијим ценама, а уз све то, ексклузивно у Wayoutу, сви путници у цену аранжмана имају укључену полису путног здравственог осигурања које покрива и лечење Covid-19 и полису отказа аранжмана у случају непредвиђених здравствених околности, а све то у сарадњи са дугогодишњим партнерима из компаније Дунав осигурање.
 
Не постоји бољи новогодишњи поклон од незаборавног путовања у топле крајеве. Обрадујте себе и своје најближе и побегните од зиме у сунчане Дубаи или Хургаду и започните 2022. годину са стилом и уживањем.

Фото: Wayout

Најсигурније путовање са сигурним поласцима за новогодишње "зимско летовање" је дефинитивно у Хургади. А уколико сте мислили да је путовање у Хургаду предвиђено само у летњим месецима, Wayout агенција и Sunrise хотели су ту да промене то мишљење и представе "зимску" понуду на сунчаним плажама Хургаде.

Фото: Wayout

Дакле, Хургада и Египат нису само летовање и купање у мору, већ и  фантастична all inclusive услуга, богат ноћни живот, сунчање током целог одмора, сјајни хотелски aqua паркови за децу и базени који се греју у току зимских месеци, одласци на незаборавне излете у Луксор, Каиро, пустињски Сафари и још много, много тога, а уз потврду о вакцинацији или ПЦР тест на аеродрому у Хургади по цени од 30$, на своје путовање у Хургаду можете отпутовати без стреса и додатних трошкова.

 

Фото: Wayout

Уз асистенцију нашег веома познатог водича Зака, упознајте неке од главних атракција овог пустињског бисера. Незаобилазна је посета највишој гради на свету и чуду архитектуре - Burj Khalifa-и, затим одмах уз Burj Khalifу се налази највећи shopping центар на свету - Dubai Mall, који се налази на простору величине 200 фудбалских терена. Такође, у том делу града се налази и чувена Тhe Dubai Fountain, певајућа и играјућа фонтана, која сваки дан од 18х на сваких пола сата забавља све који се у том тренутку затекну у шопингу и рагледању.

Фото: Wayout

За све наше путнике смо направили посебну селекцију хотела са најбољим односом цене и квалитета и креирали Last Minute понуду за божићне поласке и поласке у току школског распуста и наравно чувеног Dubai Shopping Фестивала. На путницима је само да одаберу хотел који највише одговара њиховим потребама и да уплове у незаборавну авантуру и путовање у овај фантастични град будућности.

 

Фото: Wayout

Позивамо све заинтересоване путнике да користе нашу online платформу за резервације и путем сајта www.wayout.rs или путем mail адресе office@wayout.co.rs резервишу своје путовање из снова.

Фото: Wayout

На крају, напомињемо да све актуелности везане за аранжмане агенције Wayout можете испратити и путем наше Facebook и Instagram странице, а тамо вас чека и мноштво занимљивог садржаја.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.