Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУРИЗАМ

Три луксузна хотела се отварају у Београду, а Мики Митровић каже да ће запослити људе који имају ОВУ особину

Ове године се отварају три супер-луксузна хотела, а Мики Митровић каже да ће при запошљавању тражити само једну особину од радника.

1612441228_mikiMitrovic.jpg
Фото: А. М.
Oglas

Мики Митровић је дуги низ година радила у најлуксузнијим хотелима престижних светских ланаца, попут "Four Seasons" и "The Ritz-Carlton". Живела је у Њујорку, Бостону, Сан Дијегу. Сада је са супругом, профеосором на Колумбија универзитету, у Београду.

Прочитајте још: Директор хотелијера ГЕНОВ: Страни туристи ће плаћати ПЦР тест 9.000 динара ако испуне ОВАЈ услов

У Београду на води се отвара "W hotel" који припада "Luxury Lifestyle Hotels", али то није све. Београд ускоро добија још неколико супер луксузних хотела попут "Meridianа". Ко ће радити у њима? Да ли ће запослене доводити из иностранства? Да ли ће тражити искусне или свеже, младе људе?

Од запослених ће очекивати да имају - став.
Теорија и пракса
Запослени у услужним делатностима Србије увек имају један проблем: много знања и мало праксе. Или обрнуто.

- Један део менаџмента увек доведу, али највећи број запослених тражиће у Србији. Од будућих запослених тражиће исту ствар са којом можете да се запослите у свим најбољим компанијама на свету. То је став - каже Мики Митровић, профеоср у "Охми" при Winsedswiss из Лозане.

Прочитајте још: Јагма за ВАУЧЕРИМА! Прошла година је била РЕКОРДНА, а ова ће бити СПЕКТАКУЛАРНА!

Шта значи "став"? То је однос према послу, знање, страст према раду, али и доживотно учење. То су права леђа и осмех. То је уредна фризура и разговетан говор. То је неприметан, а уредан начин облачења. То је љубазност и спремност да се помогне.

Мики Митровић Фото: А. М.
Ова, 2021. је проглашена "годином опоравка" у туризму, а за Србију су прогнозе оптимистичке.

- У туризму су 2021. прогласили "годином опоравка", а за Србију су пројекције оптимистичке. Дакле, треба се спремити за тржиште и нови залет. Треба савладати знање, вештине и овладати праксом. Годину дана паузе је много у индустрији услужних делатности. Дакле, освежите знање пре новог посла или "дотерајте" оно што већ знате кроз праксу и искуство  - истиче Мики Митровић из "Охме".

Прочитајте још: ГОТОВО: Прва авиокомпанија најавила да тражи КОВИД ПАСОШ, а у априлу још једна

Њен циљ је да при "Охми" оснује берзу рада младих и искусних људи где ће моћи да се едукују и стекну додатна знања. Онда ће љуји, који су у индустрији услуга, моћи да лако проналазити и мењати посао.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas