Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВИКЕНД

Шта холандски туристи мисле о нама: Калашњиков је хит, а сви се питају зашто су Београђанке увек НАМРШТЕНЕ? (ФОТО)

Продужени викенд, одмор са вакцинацијом или момачки провод - туристи из Холандије долазе у Београд све време док траје корона.

1632920960_voznja-biciklom.jpg
Фото: Тања Марковић Заатман
Oglas

Тања Марковић Затман је у Холандији 2017. године основала туристичку агенцију  "Party in Belgrade" и таман када је кренуо посао - почела је корона!

Прочитајте још: Нема лета без СРПСКИХ туриста: Срби у Црној Гори трошили више од богатих Руса (ФОТО)

Најтраженија вакцина
Бенелукс туристи који долазе на вакцинацију у Србију на почетак су највише тражили "фајзер" због путовања у ЕУ. Међутим, они који су били против вакцине траже кинеску, јер је класична!

Вакцинални туризам

Међутим, Тања није ни сањала да ће посао цветати и током короне. Наиме, захваљујући томе што је вакцинација у земљама ЕУ текла спорије него код нас и млади људи су последњи стигли на ред, многи Холанђани су у Београд долазили у "вакцинални туризам".

У Холандији је каснила вакцинација и ту се родила идеја о вакциналним путовањима у Београд!
Тома је православац!
Агенцију је основала Тања са супругом Томасом Затманом који се крстио у православној цркви и сада га сви зову Тома.

- У Холандији је изузетно популаран продужени викенд и често се скупи неколико другарица или другара и оду негде у провод. Многе земље су биле затворене, а Србија је била отворена. Доласком у Беоргад могли су да комбинују провод и уједно добију вакцину - каже Тања Марковић Заатман.

Прочитајте још: Кинески туристи нашли "јин и јанг" у Шумадији: Хоће да виде Мораву, а у музеју остављају чудне поруке (ФОТО)

Холанђани у Земуну Фото: Т. М. З.

Тома(с) најлепше прича о Србији

Томас, српски зет

Тако су читаве године у Беоргад стизали туристи из Холандије. Крајем лета је боравила велика група од 30 туриста који су се одлично провели.

Сада траже кинеске вакцине, јер их немају.

- Има их и даље, нарочито долазе због кинеске вакцине коју не могу да нађу у земљама ЕУ. Имамо и индијске туристе које највише занима ноћни провод. Занимљиво је да са највише жара о лепотама Беоргада прича Томас, мој супруг који је постао Србин православац - истиче Тања.

Прочитајте још: За столом патријарха служило се вино АКСИОС

Шта им се допада у Београду?

- Све! Воле активан одмор, па им организујемо вожњу бициклом по центру и Земуну. неки траже искључиво бизнис класу у авиону, хотел са 5*, трансфер луксузним колима и врхунски ресторани, а други спавају у 3* и апартманима, али им је важнији програм и контакт са локалцима - каже Тања.

Прочитајте још: Српски Чилеанац: Једем пуњене паприке и остајем у Србији, јер имате нешто што нема нико! (ВИДЕО)

Имали су групу која је инсистирала на ноћном клубу у који ће ући кроз "црвени тепих" и имати приватни тоалет. "Тепих" су добили, али приватан тоалет - нису.

Дочек уз чокањче на аеродрому Фото: Т. М. З.

Прочитајте још: Ово место у Србији је свето и ИСПУЊАВА ЖЕЉЕ: А разлог зашто су манастири у њему МАЛИ је ПРЕЛЕП И НЕВЕРОВАТАН! (ФОТО)

Недавно је у Беоргаду боравила група Холанђанки које су се одлично провеле, али су имале замерку на Београђанке које имају "одштампане" обрве.

Холанђаке су "уплашене" од Београђанки!

- Казале су нам да су биле изненађене зашто их Београђанке гледају попреко, као и да све изгледају веома љутито - каже Тања, али додаје да ниједан туриста никада није имао проблема.

Сви траже калашњиков

Прочитајте још: Милош је током короне први у Србији направио ГЛАМПИНГ и сада цела породица живи од тога (ФОТО)

Међутим, прави хит међу "Холандезима" је стрељана.

- Најпопуларније је пуцање их калашњикова, а имамо инструкторку Ану коју сви обожавају. Гледају у њу "отворених устију" и сви имају утисак да их обучава Лара Крофт и то им је један од главних утисака, ту праве највише фотографија и објављују их на друштеним мрежама - закључује Тања.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas