Oglas
· · Komentari: 0

"Velimir se u crkvi VENČAO poznatom glumicom": Sin Bate Živojinovića OTKRIO "porodičnu tajnu" (FOTO)

Jedna od "najluđih" priča sa filmskog seta, dogodila se čuvenim glumcima Bati Živojinoviću i Gorici Popović

1646240587_2929507_sadasdfasd_ls.jpg
Foto: Printskrin/Jutjub
Oglas

Sin Bate Živojinovića Miljko otkriva da se njegov otac nikad nije venčao u crkvi sa svojom voljenom Lulom, već samo sa koleginicom Goricom Popović. Ova neobična situacija desila se na filmskom setu, tokom snimanja filma "Kraj rata" legendarnog reditelja Dragana Kresoje, 1984. godine.

Foto: Printskrin/Jutjub

- U filmu postoji scena u kojoj se Bajo Lazarević, koga je igrao moj otac, i Milka Lazarević (Gorica Popović) venčavaju. Oni su to zaista uradili na snimanju! Kada se završila ceremonija, pop je prišao Bati i pitao ga da li je pre toga bio venčan u crkvi, a tata mu je odgovorio da nije.

Pročitajte još: RIZIKOVALA SA ULOGOM RAJNE: "To zaboli, vređa" - evo šta je Snežana Savić iskreno mislila o ulozi u "Porodičnom blagu" (FOTO)

Sveštenik mu je na to rekao: "E pa, sada ste venčani sa Goricom! Prošli ste kompletnu proceduru venčanja" - priča Miljko za Informer i dodaje da je čuvenom glumcu sve to bilo veoma smešno: - Šalio se da je venčanje bilo pravo, ali da nije bilo ni poljupca, niti onoga što praktikuju parovi prve bračne noći.

Miljko otkriva da se njegovi pokojni roditelji Bata i Lula Živojinović, koji su u braku bili 54 godine, nikada nisu venčali u crkvi.

- Bili su venčani samo u opštini jer im crkveni brak nije bio toliko važan. Kasnije su razmišljali da ipak obave venčanje u crkvi na proleće 2016. godine, ali ih je u tome sprečila Batina bolest, a zatim i smrt... - priča sin legendarnog glumca.

Batina partnerka u filmu "Kraj rata" Gorica Popović kaže da to snimanje pamti kao jedno od najlepših u karijeri.

- Bata je, kao i uvek, bio najduhovitiji na setu i zasmejavao je celu ekipu. Dešavalo se da nekad na snimanje dođem neraspoložena, ali on bi mi uvek vrlo brzo izmamio osmeh na lice. Takav glumac se jednom rađa - prisetila se Gorica

(Informer)

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas