· · Коментари: 0

ЦЕО ГРАД ПРИЧА САМО О ЊЕМУ: Истина је, Аполлон кућни биоскоп је стигао!

Јединствени локализовани онлајн сервис је пред нама.

1621509420_bioskop-poster.jpg
фото: Промо

Сви ми ценимо своје време. Желимо да нам живот буде што једноставнији, јер обавезе су те које нам чине велики део дана. А када одвојимо тренутак за себе, желимо да је потпун и да нам ништа не стаје на пут да уживамо у њему. Инспирисан хедонистичким поривима и практичном применом у једном – створен је Аполлон

Аполлон је најмоћнији, најбогатији сервис за гледање филмова и серија до сада, коме можете приступити једноставном пријавом на регистрација.аполлон.рс. Регистрацијом на ову јединствену локализовану платформу искористићете своју могућност бесплатног гледања од 30 дана. Јединственост ове понуде јесте највећи избор холивудских и домаћих филмова и серија за само 6 еура месечно. За разлику од других сервиса који искључиво садрже наслове из сопствене продукције, Аполлон је објединио шест највећих холивудских дистрибутера, као И све домаће култне серије и филмове. Сви наслови на Аполлону су са преводом на српски језик, без иритирајућих реклама И доступни за неогеаничено гледање. 

фото: Промо

Првих 30 дана коришћења Аполлона је апосолутно бесплатно. Пријава за Аполлон је лака – будући корисници само треба да пошаљу смс са саџајем Аполлон на 7700, а могућ је и приступ преко wеб сајта регистрација.аполлон.рс , где је потребна е-маил адресса и подаци са ВИСА или МАСТЕР картице. Податке са картице можете слободно оставити, без бојазни да ће вам сервис бити наплаћен у току бесплатног промо периода. Након промо периода, за само 6 еура месечно уживање уз Аполлон је апсолутно загарантовано. После регистрације путем сајта или смс поруке добићете корисничко име И приступну шифру – коју можете користити на свим уређајима.

Аполлон сервис је доступан на свим уређајима. Преко компијутера у Аполлону можете уживати када се улогујете на wеб адресу аполлон.рс, а преко телефона или таблета апликацију можете скинути са Аппле или Гоогле Плаy Сторе-а. Од следеће недеље биће доступна И апликација за све врсте Смарт телевизора, за уживање у насловима на великом екрану. 

фото: Промо

За било какве недоумице око услова пријаве, корисници могу да посете регистрација.аполлон.рс и да позову кориснички сервис на 0117777444 , који је ту да својим корисницима олакша и учини уживање у њиховом омиљеном филмском и серијском програму пријатнијим.

За оне који су посебно везани за своје филмске или серијске фаворите, Аполлон сервис свакако је одлична вест јер нуди неограничену могућност приказивања. Свакодневно кориснике овог најпотпунијег сервиса чекају изненађења у виду нових наслова и самим тим и бескрајне забаве коју Аполлон нуди.

фото: Промо

Широк и богат избор домаћег и страног филмског и серијског програма за све узрасте и укусе, чини ову платформу најпотпунијом. Праћење светских трендова је циљ и са сигурношћу се може рећи да је Аполлон кућни биоскоп  са собом донео свет у Србију. Бескомпромисна посебност овог упечатљивог домаћег сервиса, свакако ће пронаћи пут до корисника којима је у интересу да своје време проведу на најзабавнији и најквалитетнији начин.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.