Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ВЕЛИКА ЉУБАВ

Да ли је Милан Марић РАСКИНУО са девојком? Једна изјава унела пометњу, а ЕВО КОГА ЈЕ ГЛУМАЦ ВОЛЕО ПРЕ Јелене (ФОТО)

Глумац Милан Марић интиму чува за себе, али да ли важи правило. "Где има дима, има и ватре"?

1638259114_164250_mnhmjhmg_f.jpg
Фото: Milena Anđela
Oglas

Милан Марић (31) један је од наших најпопуларнијих глумаца, а опет, о његовим приватном животу мало се зна.

Зато је у јавности прави бум направила информација да је у вези са извесном Јеленом Павловић која је од њега старија 19 година.

Наводно је због згодног глумца оставила породицу, а већ неко време и живе заједно. Међутим, глумчеве последње изјаве подгрејале су гласине да у њиховом односу више не цветају руже, односно да је дошло до раскида.

Крај љубави?

Приче је покренула његова објава на Инстаграму у којој је написао:

"Време је за нас, људе, да почнемо неке промене... Хајде да променимо начин на који једемо; хајде да променимо начин на који живимо; и хајде да променимо начин на који третирамо једни друге. Јер онај стари не функционише... На нама је да урадимо оно што морамо да бисмо преживели".

Многи су ово протумачили и као да је Милан направио промене по питању љубавног статуса. На све то, у недавном интервјуу на питања о љубавном животу глумац је рекао:

"У фокусу сам тренутно ја, сам себи, не љубав. То је фокус".

Подсетимо, по тврдњама извора блиском, како ствари стоје, некадашњем пару, Милан и Јелена су се упознали преко заједничких пријатеља и брзо су се зближили. Разменили су бројеве телефона, тако је све почело, али нико од људи из њиховог окружења није имао појма да ће да уђу у везу.
"Јелена је од Милана старија 19 година, али то им уопште није битно", причао је добро упућен извор и објаснио да су њих двоје лудо заљубљени, као и да су једно другом велика подршка:

"Њих двоје се заиста воле и сами знате ону чувену реченицу: "Љубав не пита за године". Нераздвојни су и ево, богами, већ су две и по године заједно. Марић живи с Јеленом у њеном стану у Молеровој улици".

"У почетку је долазио често, па онда свакодневно, да би се на крају преселио код ње. Многи не знају да је она због њега оставила породицу и једино на томе јој многи замерају".

Глумица

Међутим, пре Јелене популарни глумац такође је љубио старије. Пре ње забављао се са хрватском глумицом Нином Виолић. Упознали су се у Београду, када је она гостовала у српској престоници. Милан је тада имао 24, а Нина 42 године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

Бивша девојка Милана Марића, упознала га је у Београду 2014. године, након чега су отпочели романсу која је трајала шест месеци, пишу медији.

Њих двоје тада нису коментарисали свој емотивни однос, а Милан се једном приликом кратко осврнуо на тај период и објаснио шта га је учинило бесним.

"Иначе сам затворен човек и не волим да причам превише о себи. Нисам ни знао тада да ће то толико да привуче медије. То је више било присутно код хрватских медија, јер она тамо живи.

На сву срећу, то је мало прешло код нас. Али заиста је био грозан контекст у који су нас ставили. Ја сам тада био ужасно бесан. Наслови су били ужасни „Хрватска кугуарка завела младог глумца", рекао је глумац раније за "Блиц" .

Колумнисткиња

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanja Bahilj (@modrocrvena)

Након раскида са Нином глумац је поново био у вези са старијом партнерком од себе. Био је са колумнисткињом Вањом Бахиљ која је од њега била старија девет година. Ипак, ни та веза није успела, а Милан је љубав нашао поред лепе Јелене.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas