Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОТРЕСНА ИСПОВЕСТ

"МОЛИЛА САМ ГА ДА МЕ УБИЈЕ": Цеца Китић 6 година крила да је ЖРТВА НАСИЉА

Најбоља рукометашица на свету свих времена Светлана Цеца Китић осим блиставом спортском каријером, привлачила је пажњу медија и турбулентним љубавним животом.

1638474495_45671_cecakitic02062020_f.jpg
Фото: Ж. Кнежевић
Oglas

Српска рукометашица Светлана Цеца Китић гостовала је у емисији "Редакција" и открила детаље насиља које је доживела у свом трећем браку.

"Прво ме је било јако срамота"

"Чини ми се да сваке године има све више жртава. И сама сам била жртва насиља и знам колико ми је снаге требало да то кажем и признам. Жртве често имају осећај кривице да су оне криве. Има ту доста осуда, неразумевања и сељачких причи", започела је.

Прочитајте још: МЕГАН МАРКЛ ОДНЕЛА ПОБЕДУ: Ову причу о њој новине нису смеле да објаве, а сада ће СКУПО ПЛАТИТИ (ФОТО)

Како је само објаснила, било јој је потребно доста времена да иступи и призна да је жртва насиља.

"Требало ми је доста времена да ја то јавно кажем. До краја живота вам остане траума и то никада не заборављате. Кад сам почела да причам о томе, осетила сам велико олакшање. О томе треба причати и то није срамота. Прво ме је било јако срамота. Неписано је правило да кад наступи први ударац да ће се то наставити. Имала сам ту луду срећу да сам имала и свој посао и свој новац, па нисам зависила од силеџије са којим сам била", рекла је.

Насиље које траје годинама

Насиље које је трпела је ескалирало до те мере да је бившег супруга молила да је убије.

"Насилници су добро скривени, од тако велике љубави дођете до тога да вас толико туче да мислите да ће вас убити. На крају је дошло до тога да сам му рекла: 'Убиј ме више, ја нећу остати са тобом'. Нисам имала решење, то су моменти кад се потпуно повучете у себе, постанете права жртва. То је трајало пет, шест година. То је та срамота да се разведеш, па због детета, то ми је био трећи брак и трудила сам се свим силама да га спасим. Деца знају, Мара ми је спасила живот једном. Насиље је нешто чега се ја више не стидим и отворено разговарам са децом, морају да знају да нису саме", испричала је Цеца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas