· · Komentari: 0
donor

Nakon što su ga javno prozvali, Kristijan Golubović se javio Milici kojoj je obećao bubreg: "Spreman sam!" (FOTO/VIDEO)

Da li će Kristijan Golubović ispuniti obećanje?

1625306316_pjimage--12-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ kristijan.krile_official/milica.adamovic91

Kristijan Golubović odgovorio je onima koji su ga prozivali da je radi ličnog marketinga ponudio da bude donor bubrega mladoj Milici Adamović (30), kojoj je isti neophodan da bi preživela i živela.

Pročitajte još: Otkriven spomenik: Statue troje dece oko Dajane KRIJU veliku SIMBOLIKU! Pet baštovana 1.000 sati sadilo njeno OMILJENO CVEĆE (FOTO/VIDEO)

Čuo sam se sa Milicom, sve je dogovoreno u vezi mog doniranja bubrega - njoj - poručio je Golubović.

Podsetimo, takvi komentari usledili su nakon što je Milica za novine rekla da je Kristijanu pisala, ali da joj nije odgovarao na poruke.

- Spekuliše se kako ovo radim radi reklame, ovo oko bubrega za ovu malu Milicu. Ako treba još danas da me uspavaju i da mi izvade bubreg, spreman sam! To će odlučiti tim lekara i uopšte ne radim to ni za novac, ni za neke poene, nego da spasimo život devojci - istakao je Kristijan.

- Ako se podudaramo i ako ja mogu da preživim sa jednim bubregom, onda ćemo zajedno živeti sa po jednim. Tako to rade pravi ljudi, to svako od vas treba da radi. Ako je zdrav i ako može. Ovi koji spekulišu da to radim radi poena i marketinga, to rade degenerici! Nadam se da ću uspeti Milici da spasim život, da joj dam zdravlje i da uživa - poručio je Kristijan.

Nešto kasnije, otkrio je da je stupio u kontakt sa ovom devojkom.

- Čuo sam se sa Milicom, sve je dogovoreno u vezi mog doniranja bubrega - njoj - poručio je Golubović.

Ove informacije potvrdila je i Milica.

- Tačno je, javio se sinoć. Pitao je koje sve analize treba da se urade i rekao da će da ih uradi, a da li će zaista, to ostaje da vidimo - rekla je Milica za Telegraf.rs.

- Javilo mi se više ljudi, svima sam prosledila koje analize treba da se urade i sada sam u procesu čekanja da ih oni urade i pošalju mi ih, kako bih mogla da ih prosledim klinici u Istanbulu, gde će da provere da li smo kompatibilni. Dok ne vidim da mi je neko poslao analize, ne mogu da kažem da imam ni potencijalnog donora. Ali nadam se da će da ih urade i da neće ostati na obećanju - dodaje ova devojka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.