· · Коментари: 0
БРАВО!

Овај човек је НЕУНИШТИВ: ШВАРЦЕНЕГЕР никад јачи и у топ форми у 73. години (ВИДЕО)

Прослављени глумац Арнолд Шварценегер поделио је на инстаграму видео у ком је показао како реади Т-бар вежбу у 73. години.

1599558408_Capture90.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / сцхwарзенеггер

За њега се често говори да је први прави бодибилдер и да је он најодговорнији за популаризацију овог спорта. Арни је 8 пута био шампион Мр. Олимпиа, а за његову грађу и дефиницију и данас тврде да је најбоља.

Шварценегер је после своје бодибилдинг каријере стао у чизме популарног стрип јунака, Конана и постао светска свезда, а своју највећу популарност стекако је улогом смртоносног робота из будућности, Терминатора.

Иако је у осмој деценији, Шварценегер је још увек физички активан и труди се да му тело добро изгледа. Иако је у свету бодибилдинга читав свој живот, Арнолд каже га људи стално питају како да тренирају, а нарочито почетници који први пут улазе у теретану и који благе везе немају које вежбе да раде.

Прочитајте још: Потписује се као ЖЕНА МАЧКА, воли АЛКОХОЛ и ХРВАТСКУ, лоша ГЛУМИЦА: Ко је ЛАУРА КЛАРК, због које је Ноле дисквалификован? (ФОТО)

Због тога је он врло активан ан друштвеним мрежама, где им свакодевно даје савете како да тренирају и које вежбе да раде. Овога пута, он је одлучио да покаже како са своје 73 године ради популарну вежбу Т-Роw Бар.

Уз песму Тејлор Свифт, славни глумац је са лакоћом одрадио ову вежбу и јасно показао свима да су године само број и да вас тренирање чини јачим, дуговечнијим и здравијим.

Прочитајте још: Након избацивања са УС Опена, ХОЛИВУДСКИ ГЛУМАЦ пружио Новаку подршку (ФОТО)

Ако следећи пут не будете могли да урадите неку вежбу, онда се само сетите да човеку од преко 70 година ништа не представља проблем.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.