· · Komentari: 1
OTKRIVENO

Potpisuje se kao ŽENA MAČKA, voli ALKOHOL i HRVATSKU, loša GLUMICA: Ko je LAURA KLARK, zbog koje je Nole diskvalifikovan? (FOTO)

Novak Đoković diskvalifikovan je sa US Opena jer je lopticom slučajno udario u vrat linijskog sudiju

1599478179_Tan2020-9-6_23341133_3.jpg
Foto: Tanjug/AP Photo/Seth Wenig

Iako do sada niko nije želeo da kaže njen identitet, saznaje se da je reč o Lauri Klark, koja je inače dugogodišnji linijski sudija na ATP turnirima.

Pročitajte još: Nakon izbacivanja sa US Opena, HOLIVUDSKI GLUMAC pružio Novaku podršku (FOTO)

Ona je, prema pisanju američke štampe, poreklom iz Ovenzboroa i, iako se posle incidenta osećala dobro, "povučena je iz rotacije za naredne susrete".

Klarkova, inače, koristi nadimak "žena mačka" na društvenim mrežama, na kojima redovno objavljuje koliko uživa u kantri muzici, ali i kvalitetnim pićima.

LJubav prema tenisu razvila je u vreme Pita Samprasa i Andrea Agasija, a u jednom intervjuu je otkrila da ju je udarila loptica u usnu pri brzini od 130 kilometara na čas.

- Kada ste prvi put na nekom velikom terenu to je zatrašujuće. Tresete se - rekla je tada Laura i dodala da saoseća sa vrhunskim tenisera,jer su pod velikim pritiskom.

Međutim, nije poznata sudbina onoga ko ju je udario lopticom, te da li je i tada spektakularno glumila i valjala se po terenu.

Po objavama jasno je da voli alkohol i putovanja, te se pohvalila i putom u Hrvatsku

Situacija od sinoć izazvala je buru komentara, jer mnogi smatraju da je Laura odglumila udarac, kako bi se Nole izbacio sa turnira, a našem teniseru podršku je dao i holivudski glumac o čemu možete čitati OVDE.

Laura Klark će od svega malo odmoriti, pa po svoj prilici - nastaviti da bude deo ATP priče.

Novak se spakovao za povratak kući i ma koliko se trudili da ga prikažu ka "tenisera koji je udario linijskog sudiju", postoji snimak koji dokazuje da je na sebe ljagu bacila Laura Klark koja će umesto "žena mačka" ostati upamćena kao "loša glumica".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.