Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Развод од Томија био је најнижа и најтежа тачка у мом животу": Памела Андерсон проговорила о насиљу које је доживела

Памела Андерсон и Томи Ли били су један од најинтригантнијих парова током 90-их година

1674051510_profimedia-0680552214.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Звезда серије "Чувари плаже" и бубњар бенда "Мотлеy Цруе" низали су скандал за скандалом, а глумица је решила да у мемоарима открије детаље њихове турбулентне везе.

Глумица (55), пише о њиховим лепим, али и бурним тренуцима, као и о љубави према њиховим синовима, Брендону (26) и Дилану (25).

- Моја веза са Томијем је можда била једини период када сам икада била истински заљубљена - пише Памела, преноси Пипл.

Њихово венчање 1995. на плажи у Канкуну, када је она носила бикини, а он шорц, довело је до безбројних наслова. Онда је дошло до крађе њихових личних интимних снимака из сефа у гаражи. Тада је дошло до још бурнијих момената, свакодневно су били на мети папараца, а живот им је постао неподношљив.

Прочитајте још: ПАКЛЕНА СНАЈА: Шакира подиже зид око куће, па ставила играчку ВЕШТИЦУ да гледа на СВЕКРВИНО ДВОРИШТЕ (ВИДЕО)

- То је уништило животе, почевши од наше везе, и неопростиво је да људи, и дан-данас, мисле да могу профитирати од тако страшног искуства, а камоли злочина - пише Андерсон.

Притисци и стрес су их на крају преплавили. Једне ноц́и 1998. каже да јој је Ли заврнуо руку док је држала седмомесечног Дилана, а Брендон се играо у близини.

- Томи је отргнуо Брендона са мене и бацио мене и Дилана у зид. Почео је наш пакао.

Томи је након овога ухапшен и одлежао је шест месеци у затвору. Поднела је захтев за развод, а у месецима и годинама које су уследиле, фокусирала се на бригу о синовима и проналажење исцељења.

- Развод од Томија био је најнижа и најтежа тачка у мом животу. Била сам сломљена. Још увек нисам могла да верујем да је особа коју сам највише волела способна за оно што се догодило те ноц́и. Обоје смо били скрхани, али морала сам да заштитим своје бебе. Али, Томи је отац моје деце и ја сам заувек захвалан - преноси магазин Пипл речи Памеле Андерсон.

Прочитајте још: ШАХ МАТ: Жерард Пике жестоко исмејао Шакиру, и песму која му је посвећена (ВИДЕО)

Памела сада живи сама на некадашњој фарми баке и деде на острву Ванкувер, на западној обали Канаде.

- Сада живим романтичније када сам сама него у везама. Палим свец́е, свира ми музика. Имам свој клавир, сигуран сам да би било дивно да је неко други био у мом животу и желео исту ствар, али ја га једноставно никада нисам срела. Не треба ми неко да ми донесе руже. Управо сам посадила сто грмова ружа. Могу их набавити кад год пожелим - закључује позната плавуша.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas