ПОБЕДНИЧКИ ПАСУЉ: Рецепт који је победио време, уживаћете у сваком залогају!
Тражите савршен рецепт за посни пасуљ? Не тражите даље!
Тражите савршен рецепт за посни пасуљ? Не тражите даље!
Ово је веома укусно јело, које турци радо једу као лагани ручак, део меза или прилог печеном месу или риби
Пасуљ је некад био стални гост на нашем столу, више од обичног јела – био је знак топлине дома и окупљања породице.
Барбунија Пилаки је традиционални турски специјалитет, односно пасуљ динстан на маслиновом уљу са луком, белим луком и парадајзом.
Многи праве кључне грешке које могу нарушити његов укус и пробављивост.
Овај македонски специјалитет је просто идеалан ручак – посно, укусно а прави се за око 30 минута
У време строгог поста често понестане идеја за укусне оброке на води.
Пасуљ је једно од омиљених јела у нашем региону, али многи праве кључне грешке које могу нарушити његов укус и пробављивост.
Пасуљ је био једна од најкоришћенијих намирница и наши преци су га радо кували барем једном недељно. Правио се у разним варијантама, а једна помало заборављена је меџганик, познатији као папула...
Дани су поста су почели, а пред вама је идеја за следећи посни ручак