
ВОЈНИЧКИ ПАСУЉ: Више од обичног јела
Пасуљ је некад био стални гост на нашем столу, више од обичног јела – био је знак топлине дома и окупљања породице.
Пасуљ је некад био стални гост на нашем столу, више од обичног јела – био је знак топлине дома и окупљања породице.
Барбунија Пилаки је традиционални турски специјалитет, односно пасуљ динстан на маслиновом уљу са луком, белим луком и парадајзом.
Многи праве кључне грешке које могу нарушити његов укус и пробављивост.
Овај македонски специјалитет је просто идеалан ручак – посно, укусно а прави се за око 30 минута
У време строгог поста често понестане идеја за укусне оброке на води.
Пасуљ је једно од омиљених јела у нашем региону, али многи праве кључне грешке које могу нарушити његов укус и пробављивост.
Пасуљ је био једна од најкоришћенијих намирница и наши преци су га радо кували барем једном недељно. Правио се у разним варијантама, а једна помало заборављена је меџганик, познатији као папула...
Дани су поста су почели, а пред вама је идеја за следећи посни ручак
Истакнути гастрономски сајт за храну и путовања Тејст Атлас објавио је листу најбољих јела од пасуља на свету - победник јесте чорба из Мексика, али на списку се налазе чак три тањира од ове...
Служи се на собној температури или хладан