POBEDNIČKI PASULJ: Recept koji je pobedio vreme, uživaćete u svakom zalogaju!
Tražite savršen recept za posni pasulj? Ne tražite dalje!
Tražite savršen recept za posni pasulj? Ne tražite dalje!
Ovo je veoma ukusno jelo, koje turci rado jedu kao lagani ručak, deo meza ili prilog pečenom mesu ili ribi
Pasulj je nekad bio stalni gost na našem stolu, više od običnog jela – bio je znak topline doma i okupljanja porodice.
Barbunija Pilaki je tradicionalni turski specijalitet, odnosno pasulj dinstan na maslinovom ulju sa lukom, belim lukom i paradajzom.
Mnogi prave ključne greške koje mogu narušiti njegov ukus i probavljivost.
Ovaj makedonski specijalitet je prosto idealan ručak – posno, ukusno a pravi se za oko 30 minuta
U vreme strogog posta često ponestane ideja za ukusne obroke na vodi.
Pasulj je jedno od omiljenih jela u našem regionu, ali mnogi prave ključne greške koje mogu narušiti njegov ukus i probavljivost.
Pasulj je bio jedna od najkorišćenijih namirnica i naši preci su ga rado kuvali barem jednom nedeljno. Pravio se u raznim varijantama, a jedna pomalo zaboravljena je medžganik, poznatiji kao...
Dani su posta su počeli, a pred vama je ideja za sledeći posni ručak