
VOJNIČKI PASULJ: Više od običnog jela
Pasulj je nekad bio stalni gost na našem stolu, više od običnog jela – bio je znak topline doma i okupljanja porodice.
Pasulj je nekad bio stalni gost na našem stolu, više od običnog jela – bio je znak topline doma i okupljanja porodice.
Barbunija Pilaki je tradicionalni turski specijalitet, odnosno pasulj dinstan na maslinovom ulju sa lukom, belim lukom i paradajzom.
Mnogi prave ključne greške koje mogu narušiti njegov ukus i probavljivost.
Ovaj makedonski specijalitet je prosto idealan ručak – posno, ukusno a pravi se za oko 30 minuta
U vreme strogog posta često ponestane ideja za ukusne obroke na vodi.
Pasulj je jedno od omiljenih jela u našem regionu, ali mnogi prave ključne greške koje mogu narušiti njegov ukus i probavljivost.
Pasulj je bio jedna od najkorišćenijih namirnica i naši preci su ga rado kuvali barem jednom nedeljno. Pravio se u raznim varijantama, a jedna pomalo zaboravljena je medžganik, poznatiji kao...
Dani su posta su počeli, a pred vama je ideja za sledeći posni ručak
Istaknuti gastronomski sajt za hranu i putovanja Tejst Atlas objavio je listu najboljih jela od pasulja na svetu - pobednik jeste čorba iz Meksika, ali na spisku se nalaze čak tri tanjira od ove...
Služi se na sobnoj temperaturi ili hladan