SKUVAJTE PASULJ ZA 45 MINUTA: Trik je u jednom sastojku koji vam ne bi pao na pamet
Svi volimo domaćinski pasulj
Svi volimo domaćinski pasulj
I avgust može biti mesec sadnje samo je potrebno znati koje vrste povrća uspevaju u ovo doba
Da li potapate pasulj u vodu pre kuvanja?
Pasulj ima i drugi način pripreme
Isprobajte savet iskusnih kuvara
Pasulj je tradicionalno jelo koje se u slast jede tokom svih godišnjih doba. Svi se slažu da hrani i stomak i dušu, a odlično ide uz kupus salatu
Ako i vi previte ove greške, primenite jednostavne savete i popravite
Naše domaćice koriste sledeće sastojke tokom kuvanja pasulja koji im pomažu da bude preukusan i spremljen za tili čas
Korak po korak do savršenog jela sa pasuljom na posni način
Ričet je jelo koje je znala da spremi svaka domaćića u Jugoslaviji