Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕГЕНДЕ

Деда КОРЧАН је лечио РУСКУ ВОЈСКУ, а његовим РЕЦЕПТИМА данас лечи ПАВЕЛ

Легендарни травар Василије Корчан је у Совјетском Савезу надмашио по поуларности многе филмске звезде.

1602756938_pjimage.jpg
Корчан и Павел Фото: Руски травар
Oglas

Његов живот био је као невероватан филм о љубави, рату, магији траварства, хиљадама спасених живота и програњању од стране власти. После смрти деде Корчана пожар је уништио многе рецепте чудотворних лекова.

Срећом ученик познатог травара протојереј Павел успео је да сачува део наслеђа. Касније је свештеник поверио свој знања ћерки и зету.

Прочитајте још: КАШИКА зеленог сока смањује ДИОПТРИЈУ: Спремите је према ОРИГИНАЛНОМ рецепту РУСКОГ академика Филатова

Корчан са супругом Фото: Руски травар

Европа је у Првом светском рату била у хаосу. Гинули су милиони, а лекар руске царске војске Василије Корчан је све време био на првој борбеној линији. Пао је у заробљеништво и у Немачкој је упознао лепу риђокосу девојку. Софи је била ћерка познатог травара и хомеоопате. Венчали су се и доселили у Лебедин, градић у Украјини.

Деда Корчан је постао познат широм СССР-а.

Софија Гавриловна је са супругом Василијем отворила траварску ординацију и одмах су постали познати. Сељаци су масовно боловали од шуге и лишајева, а Корчан је имао ефикасан мелем за лечење кожних болести.

Исшред куће је увек била гужва...

Успешно је лечио гангрену. Рецепте су годинама усавршавали, стварали огромну архиву и испред куће је увек била гужва.

Прочитајте још: Паразитска ГЉИВА је дар од Бога: Уништава ћелије РАКА и лечи АРТРИТИС

Огромна сахрана
Деда Корчан је умро 1974. године и цео Лебедин је дошао на сахрану.

Корчана је годинама прогањала совјетска власт, јер су комунисти забрањивали траварство иако су сами често долазили по помоћ. Када је излечио високом партијског руководиоца блиског Хрушчову добио је ординацију у Москви, а затим почео да држи предавања и путује на Тибет и у Кину. Успешно је лечио туберколозу.

Павел Фото: Руски травар
Штитио га је партијски функционер до смрти

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Пошто деда Корчан није имао деце знање је преносио на ученике. После смрти пожар је уништио велики део архиве, али је следбеник протојереј Павел Димитријевич Кузменко спасио део рецепата и предао их ћерки Људмли (која је лекар) и зету Јурију Пољакову.

Отац Павел је славу стекао после Чернобиља

Павел је од малих ногу помагао деда Корчану и као одрастао човек могао је да за два дана уклони кондиломе и ерозију грлића материце. Велику славу је стекао после катастрофе у Чернобиљу после које су му долазили људи са канцером који је успешно лечио.

Прочитајте још: Свештенство РУСКОГ МАНАСТИРА открива народни лек за ПРЕВЕНЦИЈУ РАКА

- И данас примењујемо рецепте деда Корчана уз измене, јер примењивати исте не би било делотворно - каже Јуриј Пољаков.

Људмила Фото:Руски травар
Отац Павел је рецепте пренео ћерки и зету.

Он каже да њих не посећују пацијенти са лаким болестима, већ они којима званична медицина није помогла. Међутим, они не дају кесу са травама и узму новац, већ користе стари метод. Прате стање човека док не оздрави, као што су радили деда Корчан и отац Павел.

Прочитајте још: ЈЕЛЕНИ је опадала коса, лекари нису имали лек: Чула је за МОНАХИЊЕ И МАНАСТИР, а сада се многи СРБИ лече ту

- Против сам сталног конзумирања чајева ради превенције, јер се организам за три недеље навикава на лековите супстанце, односно неке бактерије умиру, али неки микроорганизми постају "Паметнији" - каже Јуриј.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas