· · Коментари: 0
ЛЕКОВИ ИЗ ПРИРОДЕ

Свештенство РУСКОГ МАНАСТИРА открива народни лек за ПРЕВЕНЦИЈУ РАКА

Свештенство манастира Боровик ослања се на лекове из природе и своји посетиоцима и верницима открива најбоље народне рецепте за најтеже болести

1600807951_beli-luk.jpg
Фото: Pixabay

Прича о оздрављењу, која није заснована на духовним просветљењу већ на природном леку за све болести потврђеном у науци долази из чувеног Руског манастира Боровик.

Прочитајте још: ЧАША ЗДРАВЉА спречава лош задах, ЧУВА ЗУБЕ и кости

Вештачка интелигенција, савремена технологија, нанороботи у времену када се појављује све већи број болести не могу надмашити народни лек, који делује код свих болести. Рецепт овог народног лека са белим луком открили су монарси овог Руског манастира, а он се показао као учинковит у превенцији канцера.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

Рецепт са белим луком

Иако га многи не воле и избегавају због јаког мириса, добро је познато да је он природни пеницилин. Довољан је један чен, који треба исецкати на ситне коцкице и оставити пар минута да се просуши. Како би се избегао непријатан мирис, овако припремљен лук се може умешати у чашу јогурта или киселог млека. Руси га пију са водом.

Редовним конзумирањем белог лука умањује се ризик од појаве рака, повећава имунитет и производња антитела у организму.

Лековитост белог лука

Прочитајте још: Спречите појаву тешке болести: Ово је 5 чајева против КАНЦЕРА и свима су доступни

Бели лук садржи око 400 активних састојака, а богат је витаминима и минералима као што су аденозин, алицин, аминокиселине, биљна влакна, биљне масти, витамин А, витамин Б1 и Б2, витамин Ц, гвожђе, ензими, етерична уља, јод, калијум, калцијум, селен, сумпор и фосфор.

Познато је да снижава крвни притисак као и ниво холестерола у крви. Одмах иза тога, ова биљка је доказан антибиотик, па се веома често употребљава за сузбијање прехладе и грипа, а користан је и као превентива против ових болести. 

Прочитајте још: Руски научници ОТКРИВАЈУ: Овај КОРОВ помаже у лечењу КОРОНЕ!

Редовним конзумирањем белог лука умањује се ризик од појаве рака, повећава имунитет и производња антитела у организму. Потврђено је да делује против ћелија тумора па је корисно помоћно природно средство за лечење рака. 

Прочитајте још: ПРЕДЛАЖЕМО рецепт за излетнике: Чорба од ЧИЧКА, кафа од МАСЛАЧКА, а намаз од ОВЕ биљке

Штити крвне судове и смањује ризик од срчаног и можданог удара. Веровали или не, бели лук чак отклања умор, напетост, узнемиреност и поправља располозење, захваљујући минералу селену који се налази у овој биљци. Бели лук делује против цревних паразита, тако да особе које редовно конзумирају ову намирницу тешко да могу да оболе од паразита у цревима.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.