Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Добра за здравље, још боља за мршављење: Ево зашто БИБЕРНУ ВОДИЦУ називају златним напитком

Биберна водица је древни источњачки рецепт који су у Русији широко употребљава за скидање килограма

1618499202_Depositphotos_209960958_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Алтернативна медицина и препарате за мршављење заснива на биљној бази, чиме наше организам осим вишка масти и килограма не губи витамине, не слаби имунитет, не губи енергију већ од тога има и бројне добробити. Биберна вода је једно од најпознатијих напитака, који убрзава метаболизам, али истовремно и јача имунитет што је од пресудне важности у време пандемије корона вируса.

Биберна вода је једно од најбољих пића које можете конзумирати без неких нус појава и ограничења, ако желите да изгубите килограме и убрзате метаболизам

Овај традиционални напитак користи се већ стотинама година у назад, а потиче из древне Индије одакле се вртоглаво ширио широм источњачких земаља. Данас је у широкој употреби у Русији и управо он је тајна доброг изгледа Рускиња, које пре свега држе до свог здравља.

Прочитајте још: ПОСТ је здрав, јер регенерише ћелије, снижавају притисак и чине још једну фантастичну услугу организму

Биберна вода је једно од најбољих пића које можете конзумирати без неких нус појава и ограничења, ако желите да изгубите килограме и убрзате метаболизам.  Према посљедњим истраживањима, папрена вода се показала као врло моћно средство за разградњу масних наслага. Осим што помаже код мршављења помаже у изградњи јаког имунитета, а такође лечи и болести попут дијабетеса. 

Рецепт за биберну водицу
У посуду сипајте 500 милилитара хладне воде и додајте две кашичице бибера у праху. Пустите воду са бибером да прокључа на средње јакој температури и тада додајте мало соли.Процедите воду и конзумирајте док је још топао напитак. 

Прочитајте још: ЛЕКОВИТИ бразилски орах: Повољно утиче на рад ШТИТНЕ ЖЛЕЗДЕ, али зашто се конзумирају само два комада дневно?!

Како је ово пиће зачињено на природан начин, тело ће сагорети значајан број калорија у врло кратком року. Наиме, његова спољашњост садржи снажне хранљиве материје које елиминишу масне ћелије. И не само то, бибер може да подстакне знојење као и мокрење, а на тај начин се избацују токсини из тела.

Знојењем нестају токсини, елиминише се вишак воде из тела и чисте се поре од страних тела. Када говоримо о мокрењу, долази до елиминисања мокраћне киселине односно урее, вишка воде и масти. 

Поред мршављења, бибер истовремено може да помогне у лечењу прехладе, болести зуба, може да има позитивно дејство на пробаву, добар је у борби против респираторних проблема, а помаже и код мршављења. У зрнима црног бибера се налазе есенцијална уља, међу којима је пиперин због којег бибер и има тако специфичан укус, а поред тога у биберу има и минерала, а неки од њих су калијум, гвожђе, манган, калцијум, магнезијум.

Прочитајте још: РУСКИ кардиолог Михајлович открива тајну дуговечности СРБИМА: Шест вежби за ЗДРАВУ КИЧМУ и у десетој деценији живота

Биберна вода препоручује се и када сте уморни и осећате да вам недостаје енергије, једна чаша ове воде ће помоћи организму да поврати изгубљену енергију. Овај напитак такође, спречава затвор и побољшава рад дигестивног тракта. За превенцију овог проблема потребно је конзумирати биберну водицу два пута у току дана.

Лековитост потврдиле научне студије

У студији Универзитета Sri Venkateswara, показано је да састојак црног бибера- пиперонал, уклања штетне ефекте исхране богате мастима. Наиме, шест недеља, праћене су две групе пацова, а док је једна група јела масну храну, без додатака црног бибера, друга је конзумирала храну богату мастима, али са суплементима овог зачина. Уз саму телесну тежину, праћена је и количина масних наслага у организму, као и количина шећера у крви.

Прочитајте још: Револуционално откриће руских научника: Хељда је супер-фуд, а осим што успорава старење има и неверватне моћи!

Показано је да је код пацова који су добијали суплементе бибера, дошло до губљења вишка килограма, а студија сугерише да овај зачин утиче на гене повезане са гојазношћу. Друга студија показала је да пиперонал регулише те гене, што доводи до губитка килограма.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas