· · Коментари: 0
БАШТА

Гордон Ремзи има савршен ВРТ: Стаклени базен, али једна ствар је важнија у башти! (ФОТО)

Тана, супруга Гордона Ремзија, објавила је фотографије најмлађе ћерке из врта.

1623824707_Gordon-Remzi-EPA.jpg
Фото: ЕПА

Најмлађа ћерка Гордона Ремзија прославила 2. рођендан и то је била прилика да завиримо у њихов врт виле коју је платио шест милиона евра.

Прочитајте још: ТРЕНД 2021. у уређењу врта: Шах травњак и најважније Feng shui правило

Гордон Ремзи и Тана имају три куће - у Лондону, Корнволу и Лос Анђелесу. Најновије фортографије су пружиле могућност да се види какав врт имају и кухињу.

Савршен травњак Гордона Ремзија

Травњак је одлика доброг енглеског, а Ремзијеви имају савршен травњак. То пружа могућност да деца уживају на њему и довољан је један тобоган да се врт претвори у рај. Мала Оскар је прославила рођендан у овом врту окружена балонима са ликом Пепа Прасета.

Савршен травњак и добро опремљена кухиња.

Трпезаријски сто је звезда куће

Ипак, још је занимљивија кухиња Гордона Ремзија која показује да је трпезаријски сто главна звезда дома. Кухињско острво са лавабоом и великом радном површином окренуто је ка трпезаријском столу. Занимљив је материјал од којег је направљен сто. Реч је о необраћеном дрвету, тачније ивице су остављене криве, неправилне, а на површини се виде годови.

Прочитајте још: Да ли и ви на овој слици видите КАМЕЊЕ? Не, ово је БИЉКА! (ФОТО)

За трпезаријским столом може да седне најмање осморо, што је за породицу Гордона Ремзија идеална величина пошто има петоро деце: Моли (23), близанце Холи и Џека (21), Матилду Тили (19) и најмлађу Оскар (2).

Викторија Бекам и Џејми Оливер

Многе славне личности коментарисале су рођендан мале Оскар, па је тако Викторија Бекам написала:

- Прелепа слика! Волим вас све! Пољупци! - написала је Викторија Бекам.

После комплетног реновирања вреди као благо.

- Слатка и тако велика - написао је Џејми Оливер уз неколико емотикона.

Прочитајте још: НАЈОТПОРНИЈА БИЉКА: Засадите ЉУБИЧАСТУ ЛОЗИЦУ, и не брините око одржавања!

Стручњаци кажу да кућа Гордона Ремзија вреди милионе после обимног реновирања. Славни шеф је додао и вински подрум, базен и комплетно уредио вилу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tana Ramsay (@tanaramsay)

Стаклени базен

Гордон Ремзи је нарочито поносан на стаклени базен који изгледа као рај у хотелу са пет звездица. Базен се види из кухиње и делује бајковито.

Прочитајте још: НАЈОТПОРНИЈА БИЉКА: Засадите ЉУБИЧАСТУ ЛОЗИЦУ, и не брините око одржавања!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tana Ramsay (@tanaramsay)

Прочитајте још: Британска краљевска породица изненађена истраживањем шта људи мисле о Кејт

Гордон и Тана су више од две деценије заједно, а током пандемије највише времена су проводили управо у овој кући

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.