· · Коментари: 0
ПРАВИ ИЗБОР

Зграда на Новом Београду у којој би свако пожелео да живи (ФОТО)

Савршен простор за породицу

1597313717_1.jpg
Фото: Промо

Идеални станови на Новом Београду

Све што се може пожелети за миран породичан живот на Новом Београду конципирано је у двособним и трособним становима у оквиру стамбено-пословног објекат В12 који се гради на адреси Војвођанска бр.12, Нови Београд. Савршен спој модерне архитектуре и атрактвине локације представља прави избор за ваш нови животни простор.

Фото: Промо

Као идеално решење за четворочлану породицу, представљамо вам стан од 55 м2 који садрзи две одвојене спаваце собе. Према структури, стан чине две собе са великом дневном собом у потпуности конципиране на функционалној и максималној искоришћености простора. Све што се од вас очекује је да својом енергијом и стилом удахнете лични печат овом стану. Уз машту и креативност учините, већ идеално осмисљен стан, вашим кутком за уживање.

Фото: Промо

За породице са већим бројем деце, стан од 75 м2 представља најфункционалније решење. Светао и атрактиван, са одлично осмишљеним простором за свакодневне активности изузетна је прилика за мирно и удобно становање. Одликују га комфор и добро осмишљен распоред просторија. Искористивост простора, као актуелни тренд, основна је одлика овог стана. У структури стан чине три собе, распоређене тако да сваки члан породице има свој мир и приватност.

Фото: Промо

Да су оба ова стана прави избор за породице које трагају за савршеним местом за живот, говори и чињеница да се стамбено-пословни објекат В12 налази у близини свих важних саобраћајница, којима се брзо и лако повезује са осталим деловима града. Близина школе, пијаца, маркета, у многоме ће олакшати свакодневицу породица. Због одличне локације и постојеће инфраструктуре, овај стамбени простор је изузетна прилика за почетак новог животног поглавља.

Изградња стамбено-пословног објекта на почетку Војвођанске улице - у број 12, на Новом Београду, је у току, а објекат ће бити усељив у октобру 2021. године. Објекат В12 је тако позициониран да има излаз на две улице, Војвођанску која спаја све главне саобрацајнице у овом делу града и улице Пере Сегединца која обезбеђује мир и праватност са доста зеленила. Близина трзних центара, Савског кеја и реке, бициклистицких стаза представља јос једну погодност за становнике овог комплекса, а мала спратност зграде цини је јединственом у овом делу града окрузеном солитерима.

Фото: Промо

Систем паметне куће обезбедиће корисницима контролу безбедности сензорима за покрет у оквиру своје стамбене јединице, коју могу контролисати преко свог паметног телефона. Такође, обезбедиће и контролу стана на избијање пожара, појаву воде на подним површинама, као и контролу температуре ваздуха у стану.

Висе информација о самом комплексу и структури стамбених јединица потразите на сајту www.в12.рс или на емаил адреси продаја@в12.рс

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.