Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
непријатно

Исповест девојке која доживљава ОРГАЗАМ током вежбања: Један чучањ је све променио! (ВИДЕО)

Теретана није за свакога, а посебно је непожељно место за једну младу жену јер ризикује до доживи врхунац - пред свима.

1625143123_sofi.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Вававиолет
Oglas

Софи Блекмен, 24, новинарка из Хертфордшира, поделила је своју причу о томе како је открила да пати од „оргазама изазваних вежбањем“ након што је подигла тегове тешке 35 килограма.

Када вам неко као ја, ко доживљава оргазме током вежбања, каже да је теретана изузетно непожељно место, верујете ми, толико је непријатно када знате да при свакој вежби можете доживети оргазам.

Прочитајте још: Досађујете се у браку? Ових десет секси и романтичних сусрета са партнером ће све поправити! (ФОТО/ВИДЕО)

Оргазам изазван вежбањем

До почетка првог закључавања у марту 2020. године, никада нисам замишљала да је достизање врхунца током вежбања нешто што се заиста догађа, а камоли да би могло мени да се догоди.

Оргазам изазван вежбањем
Први пут је ову појаву забележио амерички сексолог Алфред Кинси у својој књизи "Сексуално понашање код жена". Слично као и код оргазма у сну, ово није пријатно искуство.

Већину дана нисам могла ни да износим смеће до контејнера испред куће.

Када сам имала 15 година, грицкала сам МекДоналдс 5/7 дана у недељи, а помисао на вежбање једноставно није била приоритет и сама помисао на теретану ми је изазивала анксиозност, коју сам смиривала отварањем кесе бомбона.

Без обзира на то, упркос томе што сам живела прилично лењи начин живота, увек сам била сексуално активна.

Нисам знала да ће постати много интензивније ...

Годину дана од почетка затварања, Софи је почела интензивно да вежба код куће и то јој се јако допало, да је постала редован вежбач.

Никада нећу заборавити први пут кад се то догодило.

То се није десило током првих неколико месеци вежбања, док сам покушавала да се фокусирам на дисање и останем жива, али кад сам стекла издржљивост, самопоуздање и снагу, било је као вулканска ерупција тамо доле.

Изводећи понављање чучњева у приватности моје дневне собе, чучнула сам док сам држала тегове у рукама.

Понекад одем да легнем после тренинга јер се осећам као да сам прошла пет рунди секса.

Не улазећи у било какве графичке детаље, можете замислити шта се тада догодило и потпуно ме шокирало.

Прочитајте још: Шта мушкарци прво примете код жене? Не, нису груди, а ни усне!

И тако, од тада избегавам теретане. Радим сваки тренинг код куће који могу да нађем, а да могу да прођем цео, без овог проблема и при том морам да одвраћам мисли од свега што би могло да ме узбуди.

За разлику од секса где оргазам траје дуже, овај је срећом краћи, једино што се много интензивније знојите.

Ноге се тресу, испуштате тегове по целој соби, што је неугодно и није идеално кад имате посла са тешким предметима.

Понекад, и не шалим се кад то кажем, одем и легнем после тренинга, јер се осећам као да сам прошла пет узастопних рунди секса, а све што сам урадила је шест чучњева.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas