Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАДОВОЉНЕ

Једанаест ЖЕНСКИХ СИТНИЦА које ће вас орасположити у секунди (ВИДЕО)

Срећа се крије у малим стварима.

1606037209_zenske-price.jpg
Фото: Принтскрин / Yоу Тубе / БуззФеедВиолет
Oglas

Срећа се крије у малим стварима - стара је изрека која се небројено пута показала тачном. То потврђује и кратки видео у којем су издвојене свакодневне женске ситнице које нам у само једној секунди, барем на кратко могу поправити расположење, развеселити нас или нам изазвати осећај олакшања.

Током дана мисли нам долазе и одлазе великом брзином, а бројне обавезе нас терају да обављамо свакодневне радње рефлексно и без размишљања. 

Прочитајте још: Правимо грешке када ЛАКИРАМО НОКТЕ: Како да их избегнете

Управо у таквој атмосфери неке ситнице у нама могу да изазову велико олакшање и весеље и да нас у трену, барем на кратко развеселе.

То су потврдиле и девојке које су уз помоћ кратког видеа одлучиле да покажу колико заправо врло мале и на око небитне ствари у женама могу да изазову позитивне осећаје.

Прочитајте још: Ове ствари на први поглед можете открити о људима

Доносимо листу од 11 женских ситница у којој ће се, барем у неким стварима, препознати готово свака жена.

  1. Када скинеш грудњак након радног дана.
  2. Када руж остане на уснама, а не на шољици.
  3. Када скинеш шминку с лица.
  4. Када пустиш косу.
  5. Када мислиш да си добила менструацију на послу или у граду, али на крају испадне лажна узбуна.
  6. Када отвориш нови балзам за усне.
  7. Кад мислиш да си нешто заборавила, а онда то ипак нађеш у торби.
  8. Лупкање потпетица на новим ципелама док ходаш.
  9. Када се пробудиш с донекле добром фризуром.
  10. Када немаш гумицу за косу и онда је нађеш негде на столу или у фиоци.
  11. Када ставиш крему за руке.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas