Oglas
· · Komentari: 0
ZADOVOLJNE

Jedanaest ŽENSKIH SITNICA koje će vas oraspoložiti u sekundi (VIDEO)

Sreća se krije u malim stvarima.

1606037209_zenske-price.jpg
Foto: Printskrin / You Tube / BuzzFeedViolet
Oglas

Sreća se krije u malim stvarima - stara je izreka koja se nebrojeno puta pokazala tačnom. To potvrđuje i kratki video u kojem su izdvojene svakodnevne ženske sitnice koje nam u samo jednoj sekundi, barem na kratko mogu popraviti raspoloženje, razveseliti nas ili nam izazvati osećaj olakšanja.

Tokom dana misli nam dolaze i odlaze velikom brzinom, a brojne obaveze nas teraju da obavljamo svakodnevne radnje refleksno i bez razmišljanja. 

Pročitajte još: Pravimo greške kada LAKIRAMO NOKTE: Kako da ih izbegnete

Upravo u takvoj atmosferi neke sitnice u nama mogu da izazovu veliko olakšanje i veselje i da nas u trenu, barem na kratko razvesele.

To su potvrdile i devojke koje su uz pomoć kratkog videa odlučile da pokažu koliko zapravo vrlo male i na oko nebitne stvari u ženama mogu da izazovu pozitivne osećaje.

Pročitajte još: Ove stvari na prvi pogled možete otkriti o ljudima

Donosimo listu od 11 ženskih sitnica u kojoj će se, barem u nekim stvarima, prepoznati gotovo svaka žena.

  1. Kada skineš grudnjak nakon radnog dana.
  2. Kada ruž ostane na usnama, a ne na šoljici.
  3. Kada skineš šminku s lica.
  4. Kada pustiš kosu.
  5. Kada misliš da si dobila menstruaciju na poslu ili u gradu, ali na kraju ispadne lažna uzbuna.
  6. Kada otvoriš novi balzam za usne.
  7. Kad misliš da si nešto zaboravila, a onda to ipak nađeš u torbi.
  8. Lupkanje potpetica na novim cipelama dok hodaš.
  9. Kada se probudiš s donekle dobrom frizurom.
  10. Kada nemaš gumicu za kosu i onda je nađeš negde na stolu ili u fioci.
  11. Kada staviš kremu za ruke.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas