Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МОДНИ ТРЕНДОВИ

Карирани кардигани, кариране кошуље, кариране блузе...Који је ВАШ КАРО СЕЗОНЕ?

Колекције из јесење и зимске сезоне обилују каро дезенима, од оних крупних до крајње ситних коцкица у браон нијансама

1604617672_zoom.png
Фото: InstagramScreenShot/pleasefashionofficial
Oglas

Браон боја ове године поново је загосподарила модним пистама, колекцијама популарних брендова, комадима са потписом великих дизајнера. Ове године ова боја долази и у ретро кариранима дезенима, различитих величина каро шара и одлично се комбинују уз све одевне комаде, од јакни и капута до панталона и сукњи.

Прочитајте још: ТРЕНЕРКЕ и ШТИКЛЕ? ДА! То је ПОБЕДНИК ГОДИНЕ, а постоје ТРИ начина на које се носе

За оригинални доживљај ретро каро дезена идеалан избор су oversize јакне, комади који се граниче и са капутима и са јакнама. Идеално се уклапају уз свакодневне варијанте и одевне комбинације.

Прочитајте још: Како да чупање ОБРВА буде МАЊЕ БОЛНО: Пратите ова ТРИ КОРАКА

Дизајнери су се за ову сезону поиграли и са материјалима и са кројевима када је реч о браон каро дезенима. Тако су ове сезоне потпуни хит постале и каро сукње са ресама, које су идеална комбинацијама за елегантије дневне варијанте.

Прочитајте још: Зима је идеална да понесете модни стил ВИКТОРИЈЕ БЕКАМ! Овај џемпер можете позајмити и од МУЖА... (ФОТО)

Ситни каро дезени идеално су уклопљени уз ретро кројеве елегантнијих комада. Посебно добро изгледају уз кратке сукње или хаљине.

Прочитајте још: Волиш блејзере? ОВАЈ ПРИНТ је ваш савезник на квадрат

И неки од најславнијих дизајнера света нису одолели каро дезенима у браон боји ове сезоне. Тако је и Викторија Бекам испред своје зимске колкције посебно нагласила блузу са високим вратом, налик на ролку уз комбинацију браон и плавих каро дезена.

Прочитајте још: Како носити КРЗНО током ЗИМЕ? Примените ове савете! (ФОТО)

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas