· · Коментари: 0
ПЛАНЕТЕ

Летњи љубавни хороскоп: Сви ће неког упознати, а 4 знака од 12. јула улазе у ФАТАЛНУ везу!

Венера је ушла у Лава и остаће у њему до 22. јула, а то значи да треба да се нашминкате и дотерате!

1624868262_Depositphotos_98510168_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото

Краљица стила, лепоте, гламура и сензација - Венера је 27.јуна ушла у Лава. Љубавни живот ће вам се променити хтели ви ти или не. Сви они који су седели у четири зида сада ће излаћи напоље и срешће љубав.

Прочитајте још: Летњи хороскоп: Сатурн доноси разводе и отказе, а хаос ће трајати до ОВОГ датума

Свима ће лептирићи прорадити

Ова Венера вас тера напоље, међу свет. Сада је свако краљица подијума. Сви пленимо, шармирамо, постајемо гламурозни и, једноставно, мамимо туђе погледе. Пошто показујемо најбољу верзију себе, потребно је да будемо спремне и отворене за забаву, провод, флерт и да се отворимо за љубав која куца на врата.

Нитша неће бити обично, све је посебно!

Са овом Венером ништа није просечно, већ је све изнад просека, па тако и заљубљивање!

Венера у Лаву ће посебно доћи до изражаја код особа које имају натално јаког или су у знаку или подзнаку Лав. Ове особе ће заблистати! Нико им неће бити раван.

Преиспитивање везе

Такође, ватрени знаци Стрелац, Ован и, наравно, Лав ће највише осетити лепоту и заводљивост ове Венере. Венера у Лаву ће бити у опозицији са ретроградним Сатурном у Водолији од 6. до 8. јула. Ова опозиција може да донесе преиспитивање у љубавним односима, можда и понеки застој или разлаз.

Прочитајте још: Александар је победио последњег самураја, понизио Јапан и вратио се кући

Бурна љубав

Међутим, пошто је овај аспект кратак, свега неколико дана, неће оставити веће "последице". Већ 7. јула ће Венера у Лаву имати квадрат са Ураном из Бика што ће донети и неку помало чудну и бурну љубавну везу. Они који су о љубавном односу може да доведе и до бурног ничим изазваног разлаза.

Прочитајте још: Најузбудљивије откриће у историји: Нису изумрли, сви носимо гене НЕАНДЕРТАЛАЦА

Озбиљно јаке везе и тектонске промене

Даље, Венера у Лаву иде у страствени загрљај Марсу који је, такође, у Лаву између 12. и 14. јула. То доноси озбиљно јаке и страствене везе! Оне доводе до тектонских промена. То је јака , дивља сексуална енергија која доводи до великих љубави које у су у основи страст или до авантура.

Ко се у јулу заљуби - мења живот из корена!

Свакако ко доживи овај аспек никада више ништа неће бити исто. То је аспек који руши озбиљне и јаке везе јер се појавио неко трећи који у вама буди толику страс да је то не могуће контролисати.

Прочитајте још: Недељни хороскоп: Бик мења посао, Рибе живот, а Девица покреће бизнис

Љубав са овом Венером ћете упознати на јавном месту, у проводу, али не било каквом већ гламурозном, на скупим забавама. Такође и љубав на мору. Како год мораће да буде гламурозно.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.