Oglas
· · Komentari: 0
PLANETE

Letnji ljubavni horoskop: Svi će nekog upoznati, a 4 znaka od 12. jula ulaze u FATALNU vezu!

Venera je ušla u Lava i ostaće u njemu do 22. jula, a to znači da treba da se našminkate i doterate!

1624868262_Depositphotos_98510168_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Kraljica stila, lepote, glamura i senzacija - Venera je 27.juna ušla u Lava. LJubavni život će vam se promeniti hteli vi ti ili ne. Svi oni koji su sedeli u četiri zida sada će izlaći napolje i srešće ljubav.

Pročitajte još: Letnji horoskop: Saturn donosi razvode i otkaze, a haos će trajati do OVOG datuma

Svima će leptirići proraditi

Ova Venera vas tera napolje, među svet. Sada je svako kraljica podijuma. Svi plenimo, šarmiramo, postajemo glamurozni i, jednostavno, mamimo tuđe poglede. Pošto pokazujemo najbolju verziju sebe, potrebno je da budemo spremne i otvorene za zabavu, provod, flert i da se otvorimo za ljubav koja kuca na vrata.

Nitša neće biti obično, sve je posebno!

Sa ovom Venerom ništa nije prosečno, već je sve iznad proseka, pa tako i zaljubljivanje!

Venera u Lavu će posebno doći do izražaja kod osoba koje imaju natalno jakog ili su u znaku ili podznaku Lav. Ove osobe će zablistati! Niko im neće biti ravan.

Preispitivanje veze

Takođe, vatreni znaci Strelac, Ovan i, naravno, Lav će najviše osetiti lepotu i zavodljivost ove Venere. Venera u Lavu će biti u opoziciji sa retrogradnim Saturnom u Vodoliji od 6. do 8. jula. Ova opozicija može da donese preispitivanje u ljubavnim odnosima, možda i poneki zastoj ili razlaz.

Pročitajte još: Aleksandar je pobedio poslednjeg samuraja, ponizio Japan i vratio se kući

Burna ljubav

Međutim, pošto je ovaj aspekt kratak, svega nekoliko dana, neće ostaviti veće "posledice". Već 7. jula će Venera u Lavu imati kvadrat sa Uranom iz Bika što će doneti i neku pomalo čudnu i burnu ljubavnu vezu. Oni koji su o ljubavnom odnosu može da dovede i do burnog ničim izazvanog razlaza.

Pročitajte još: Najuzbudljivije otkriće u istoriji: Nisu izumrli, svi nosimo gene NEANDERTALACA

Ozbiljno jake veze i tektonske promene

Dalje, Venera u Lavu ide u strastveni zagrljaj Marsu koji je, takođe, u Lavu između 12. i 14. jula. To donosi ozbiljno jake i strastvene veze! One dovode do tektonskih promena. To je jaka , divlja seksualna energija koja dovodi do velikih ljubavi koje u su u osnovi strast ili do avantura.

Ko se u julu zaljubi - menja život iz korena!

Svakako ko doživi ovaj aspek nikada više ništa neće biti isto. To je aspek koji ruši ozbiljne i jake veze jer se pojavio neko treći koji u vama budi toliku stras da je to ne moguće kontrolisati.

Pročitajte još: Nedeljni horoskop: Bik menja posao, Ribe život, a Devica pokreće biznis

LJubav sa ovom Venerom ćete upoznati na javnom mestu, u provodu, ali ne bilo kakvom već glamuroznom, na skupim zabavama. Takođe i ljubav na moru. Kako god moraće da bude glamurozno.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas