Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕНТЕРИЈЕР

МОДЕРНО И СМЕЛО: Ако планирате реновирање знајте да је КУХИЊА у ДВЕ боје популарна (ФОТО)

Овај тренд настао је пре пар година, а временом је постао све популарнији.

1626172578_kitchen-728727_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Кухиња је кутак у дому који је јако важан. У њој се спремају породични ручкови, читају рецепти, или се пак експериментише са укусима.

У кухињи ћете засигурно сваког дана провести неко време - некад краће, а некад дуже.

Стога је јако важно да и тај део дома буде опремљен с пуно пажње, како би вам био пријатан боравак и спремање хране.

Прочитајте још: УЛАЗНА ВРАТА могу да привуку новац и хармонију, али ако ШКРИПЕ то је ЛОШ ЗНАК!

Временом су се мењали различити стилови опремања кухиње: од рустичних детаља, па све до модерних минималистичких равних фронтова.

Што се боја тиче, једно време је најпопуларнија била кухиња у бледим бојама - бела, окер, слонова кост, беж.

Како су светле боје тешке за одржавање, дизајнери ентеријера су одлучили да споје лепо и практично, па је нови тренд, који је настао не тако давно, из године у годину све популарнији.

Кухиња у две боје

Реч је о кухињама у две боје, у којима се, како и сам назив каже, горњи елементи разликују од доњих по боји, или пак и по избору материјала од којих су направљени.

Уколико сте љубитељи светлијих кухиња, можете да размислите о томе да вам само горњи елементи буду у тим бојама, док за доње можете изабрати неке тамније, који ће се лакше одржавати.

Овакав дизајн посебно ће бити ефектан уколико вам је кухиња спојена са трпезаријом и дневном собом.

Поред тога, елементи у две боје су идеално решење ако нисте довољно смели да се усудите да вам цела кухиња буде у тегет, зеленој или сивој боји.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas