Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СЕРИЈЕ

Наставак "Секс и града" без Саманте! Увелико се тражи нова, а у оптицају су ОВЕ глумице (ФОТО)

Ким Катрал се жестоко посвађала са Саром Џесиком Паркер и дефинитивно неће глумити Саманту у наставку серијала "Секс и град".

1615988401_Capture.JPG
Oglas

Саманта и Кери су се толико посвађале да ту до мира више никада неће доћи!

Увелико се тражи нова Саманта. Да ли ће Џенифер Колинџ заменити Саманту можете прочитати ОВДЕ.

Прочитајте још: Брус Вилис избачен из продавнице: Да ли је разлог оправдан?

Десета сезона најславније женске серије свих времена ће проћи без Ким Катрал. Фанови ове серије су рекли шта мисле - они желе краљицу!

Гледаоци желе Лиз Харли или Мерил Стрип.

Људи су за задовољством гласали и 12% мисли да улогу треба да добије Елизабет Харли, а њих 11% жели Мерил Стрип, док 9% тражи да то буде Кери Вашингтон.

Остале кандидаткиње су биле Марго Роби, Емили Блунт и Ема Томпсон.

Нова глумица неће заузети место Ким Катрал. Напротив, епизода ће почети објашњењем зашто нема Саманте и, како је процурило у јавности, описаће да им је "пријатељство избледело".

Саманта у серији неће "умрети", већ ће пријатељство са њом "избледети".

Три другарице Кери Бредшо, Шарлота Јорк и Миранда Хобс ће и даље бити најбоље другарице, али ће добити нову

Прочитајте још: Потрошила МИЛИОН ФУНТИ желећи да личи на Ким Кардашијан: Да ли је инфлуенсерка из Лондона у томе и успела? (ФОТО)

- Пријатељства бледе и нова пријатељства се склапају - Кејси Блојдс, шеф садржаја у HBO.

Ово ће бити прича о женама у 50-тим годинама и теме ће се окретати око ставри које занимају и муче жене у петој и шестој деценији.

Прочитајте још: Ким Кардашијан саветује како да изгледате као да сте "окупани сунцем" за само неколико минута (ФОТО)

- Ово ће бити искрена прича о педесетогодишњакињама у Њујорку. ТО значи да пријатељства која си имао са 30 година ретко ко одржи до 50. године - закључује Блојдс.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas